Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapmislarda kagit uzerinde daha iyi takimlari olmus? Rafa Silva ve Immobile'den dolayi mi? Takimin gerisi yine ayni?
adamların tek oyun kuranı muci idi genç - başka yoktu - rafa orda destek olacaktır- bir işe yaramayan bitiricileri vardı - gelir immobile en azından kaleyi bulur.

fenerden çokta geri kalmazlar düşüncesindeyim.

lig başlayınca daha net bir şey görürüz.

niye bu kadar tepki çektim yav - fenerle mi uğraşalım gene :D :D

ben ligde ikinci olarak bizden sonra gelebilirler hissindeyim.

Fenerliler “takım rezalet acil iki tane çok iyi forvet lazım” diyorlar :ROFLMAO::ROFLMAO:

Dünyaca ünlü forvet dzeko patladı. Batşuayi’yi de bize kaptırıp ortada kaldılar. Yemin ediyorum mal bunlar

hissiyatım diyelim.

fenerle teke tek kalacağımız lig gene sıkıntı olur.
Hissiyat farklı ama kağıt üstünde bence hala gerideler. İmmobile herkes iyi olarak bakıyor ama ciddi düşüte biriydi ben o yüzden o transferin eksi yazdığını düşünüyorum. Şöyle diyeyim Buksa'yı falan alsalardı daha iyi iş yapmış olurlardı. Onuachu için falan saldırabilirlerdi mesela.

adamların tek oyun kuranı muci idi genç - başka yoktu - rafa orda destek olacaktır- bir işe yaramayan bitiricileri vardı - gelir immobile en azından kaleyi bulur.

fenerden çokta geri kalmazlar düşüncesindeyim.

lig başlayınca daha net bir şey görürüz.

niye bu kadar tepki çektim yav - fenerle mi uğraşalım gene :D :D

ben ligde ikinci olarak bizden sonra gelebilirler hissindeyim.
Hissiyat deyince birsey diyemem ama Besiktas'in kadrosu Fener'in yanindan gecemez iki transfer ile. Daha 3-4 tane iyi adam almalari lazim hem kanatlara hem orta sahaya hem beklere. O zaman bakariz ama suan kalite anlaminda hala iki takimin gerisindeler.

Hissiyat deyince birsey diyemem ama Besiktas'in kadrosu Fener'in yanindan gecemez iki transfer ile. Daha 3-4 tane iyi adam almalari lazim hem kanatlara hem orta sahaya hem beklere. O zaman bakariz ama suan kalite anlaminda hala iki takimin gerisindeler.
kalite olarak değil yav orasına lafım yok

ama fenerde Fred + Ferdinin top toplamasıyla Tadic'in ofanstaki top tutup dağıma efektifti...kalan kısmı Hakem halletti hep - hakem olmasa bjk ile fener arasında 50 puan olmazdı.

mouinhoda egosu megosu fena patlayacak gib düşünüyorum - çünkü başkanlarıda garip adam - hep TD sine dikte etme modunda - mourinho'nun umrunda olmaz. ordan patlak verirler 3 4 kötü skora gibi.

bu sezon biraz daha kapışacaklar hissim var - tabii salıncağa oturmazlarsa gene

Birazdan Haluklar yayını açar 45 dakika İngiltere'yi analiz eder 5 dakika Doue ile anlaşılmak üzere olduğunu anlatırlar sonrasında Oğuz'dan haber yok diyip orta sahayı daha beklemeyin der bu sırada likelarını unutmayın diyip bir anda konuyu değiştirir.

dursun olsam hazir basindayken kulübü satarim, iki sene üst üste sampiyon ol hala küfür ye. bu adamin nezaman yüzü gülecek 😂

Birazdan Haluklar yayını açar 45 dakika İngiltere'yi analiz eder 5 dakika Doue ile anlaşılmak üzere olduğunu anlatırlar sonrasında Oğuz'dan haber yok diyip orta sahayı daha beklemeyin der bu sırada likelarını unutmayın diyip bir anda konuyu değiştirir.
Tam anarken başladık önemli konu dediğide Wanda haberidir biraz dedikodu yapsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt