Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot ya EPL ya da LaLiga yapacak gibi duruyor suan.

Onu bir kenara birakirsak bizim Rabiot'a yuz cevirme luksumuz yoktur yarin B plani dandik bir oyuncu oldugunda yangin yapmasini bilirsiniz. Rabiot geliyorum diyorsa alinsin bence. Daha kotusunu alip getirirler yoksa. 29 yasinda ve banko Fransa MT oyuncusu daha ne olacakti?
istemeyenler kötü topçu olduğu için mi istemiyor ikna etmene gerek mi var fransa mt oyuncusu falan

Bence aldık rabiotu bu sefer böyle ismi ciddi belli olmayan saçma sapan Twitter hesaplarının duyumları doğru tutuyor genelde 😂

rabiot gibi bir isim alınabiliyorsa kesinlikle alınmalıdır.Bu yönetim böylesine muhteşem bir topçuyu alabilir mi alamaz.Beğenmeyen arkadaşlara sormak lazım rabiottan iyi kim olabilir

istemeyenler kötü topçu olduğu için mi istemiyor ikna etmene gerek mi var fransa mt oyuncusu falan
Bundan daha alt seviye oyuncusu olan Hojbjerg icin senelik 5 milyon euro konusuldugu yerde Rabiot 7-8 ister ve verilir demek istedim. Rakiplerin verdigi maaslara bakinca (hele Besiktas'in yaptigi hic normal degil onune gelene 6 milyon euro veriyor) bizim de bundan daha ucuza daha iyi bir orta saha alma imkanimiz %1 falan anca diyorum.

Rabiot hayali kurdurmayın bize şimdi, çıtayı çok yükseltir :asd:

Cenk Ergün varken boştaki Rabiot'a para dayacağımızı bilenler bilir öyle bir sözleşme yapacağız ki kol gibi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt