Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.787
- 13.767
- 1.498
Tutar inşallah momo işide böyle olmuştu bi tane Arap abimiz tutturduydu Galatasaray diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutar inşallah momo işide böyle olmuştu bi tane Arap abimiz tutturduydu Galatasaray diye
Bizim için yüksek ama fbnin nesryi,bjknin rafa muci musrati immobile kontratlarına bakınca bu paralar rabyo gibi birine hiçbir şeyRakiplerin verdigi maaslara bakarsak normal geliyor derim
Neyin rakamları bu yazdığın,rabyonun talebi mi12 m euro civarı imza parası var + 7 m euro maaş olur o yüzden 2+1 yapmak lazım ki en azından imza parasına değsin.
Futboldan anlayan kötü olduğunu bilir
cebimizden mi çıkıyor para yav, çok da önemli değil
Editledim mesajı.Rabiot 29 yaşında ve forvet değil bro.
Şampiyonada rabiot mu Kaan mı daha iyiydi sorusu geliyor aklıma...Bundan daha alt seviye oyuncusu olan Hojbjerg icin senelik 5 milyon euro konusuldugu yerde Rabiot 7-8 ister ve verilir demek istedim. Rakiplerin verdigi maaslara bakinca (hele Besiktas'in yaptigi hic normal degil onune gelene 6 milyon euro veriyor) bizim de bundan daha ucuza daha iyi bir orta saha alma imkanimiz %1 falan anca diyorum.
Kaan iyidi ama sadece defansif olarak iyi , ofansif olarak takima katkisi minimum. Rabiot ileri top tasir ceza sahasina girip gol atar/attirir. Yani Kaan tamam bizim topcumuz ama Rabiot ile kiyas edilemez bu EURO'daki 3-4 mac bunu degistirmez.Şampiyonada rabiot mu Kaan mı daha iyiydi sorusu geliyor aklıma...
Rabiot'un anasının istekleriNeyin rakamları bu yazdığın,rabyonun talebi mi
Kanka cidden ilginç bir şey olur gelirse, Fransa MT oyuncusunu hatta direkt 11 oyuncusunu getiriyorsun. Bu başka seviye yani, sen o gün nasıl içten dilediysen artıkKadroya yaz dedim sana knk :d

Elim ayağım titriyor
Evet muhasebe sevmeyen gs liler zaha için ne diyor acaba. Elbette kulübün muhasebesini düşüneceğiz.Rabiotun Galatasaraya gelmesini iki kesim istemez .1- muhasebesever Galatasaraylılar 2-febejekeliler
Fransız oliveiraRabiot 29 yaşında. 8 Numara ayrıca kendisi.
adminim malesef sitede bir çok hayri kozak var ki maliyet çok deyip istemiyorlarKaan iyidi ama sadece defansif olarak iyi , ofansif olarak takima katkisi minimum. Rabiot ileri top tasir ceza sahasina girip gol atar/attirir. Yani Kaan tamam bizim topcumuz ama Rabiot ile kiyas edilemez bu EURO'daki 3-4 mac bunu degistirmez.
Yok üstad ya, Fransa gibi inanılmaz isimlerin olduğu rotasyonda 11 oynuyorsa, seviyesi bellidir benceFransız oliveira