Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.679
- 14.530
- 2.623
Sponsor falan bulurlar, bu kadar kariyerli bir adama sponsor olacak birileri çıkar illa ki reklam için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya futboldan anlayan 100 kadına bile sorsam rabiot mu hojberg mi diye 90+ sı rabiot der benceHojbjerg'in bonservisli hali de aşağı yukarı aynı paraya geliyor buradaki sıkıntı Torreira 3 alırken yanındaki 8-9 alacak arıza çıkmaması mümkün değil.
Yani bir yol bulunur bir şekilde monte edilir ya, Rabiot bu sonuçta; İtalya gibi çok fiziğe dayalı ligde defansif olarak sırıtmıyorsa bize sorun yaratmaz diye düşünüyorumDeğiştiremezsin bence kanka çğnkü okan hoca bu işte takıntılı biri. Daha bugün batshuayiyi 2lide kullanmak için aldık dedi
Ben de isterim ben abartılı iyi olduğunu düşünmüyorum iş yapar tabi beğenmemek değil bu. Ama o paraları verip elimizi kolumuzu bağlayıp adamın oynasın keyfi gelsin diye ağzının içine bakamayız. Gördük bunun örneklerini.valla renktaş ben kerem demirbayı yada berkanı yada 20 yaşında ya tutarsa transferinden ziyade rabiot gibi dünyanın 2 numaralı milli takımının banko oyuncusunu görmek istiyorum orta sahada.
Oliveira elimizde patladı ilk sene gayet iyiydi bu da böyle olur parasını alır yatar bir süre sonraYok üstad ya, Fransa gibi inanılmaz isimlerin olduğu rotasyonda 11 oynuyorsa, seviyesi bellidir bence
Sag bek konusunda genc isim olmasina katiliyorum, ileride sana para kazandiracak, maasi 1 milyon euro max olacak sekilde biri alinsin derim ama merkez orta sahaya o profilde biri sart degil. Olmasin demiyorum ama sart kosulmamali, yarin Avrupa'nin en iyi orta sahalarindan birini getirebiliyorsan bu genc degil yarin kar yapamayiz diye almamazlik yapilamaz o mevkiye iyi birini getirebiliyorsan gidip alacaksin Galatasaray kulubu olarak. Yildiz olarak takim oyuncusu mu degil mi ona bakmak lazim, oyle kaprizli veya burnu havalarda olan birini getirmeye tabi ki gerek yok yeterki buraya top oynamaya gelsin.O konuda haklısın ama gerçekten gereksiz iş olur bizim için. Bizim artık genç isimlere yönelmemiz lazım tamamen. Kadromuzda zaten yıldızlar var. Bizim isimler değişebilir örnek olarak veriyorum Doue gibi bonservis versekte maaşı 1.5'u geçmeyecek adamlar yada daha garanti isim desek Manu Kone gibi 12 civarı maaşa gelecek adamları almamız lazım. Kadromuzda zaten yıldız çok var.
Parades işi geçen sene oluyordu son anlarda dönmüştü o konuda bizim muhabirler çok daha fena patladı.kolpacino 1 herife benzior
fabinhodan beri son 10 senedir brwezilyadan iyi bir 8 no çıkmıyorRabiot’a 10m euro maas ve 3 yillik sozlesme verecegime Brezilya’dan genc bir 8 numara alirim daha iyi.
Orası kesin maaşı bir tık düşürmek lazım.ya futboldan anlayan 100 kadına bile sorsam rabiot mu hojberg mi diye 90+ sı rabiot der bence
Sıkıntılı bi oyun tipimiz var. Okan hoca aynı şekilde devam edecekse geçirgenliğr çare olmaz rabyo. Biraz dengeli oyuna geçmek gerek artık benceYani bir yol bulunur bir şekilde monte edilir ya, Rabiot bu sonuçta; İtalya gibi çok fiziğe dayalı ligde defansif olarak sırıtmıyorsa bize sorun yaratmaz diye düşünüyorum