Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Akşam olunca Tete için ceza geldi. Transferler durduruldu demeyin ama muhabir tayfa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tete serbest kalma maddesi 150m euro ama piyasa degeri ve kalan sozlesme suresi goz onuna alindiginda 15 ila 20m euro gibi bir ceza verilmesi bekleniyor. Taksitle oderizAkşam olunca Tete için ceza geldi. Transferler durduruldu demeyin ama muhabir tayfa.
Ceza çıksın diyelimki teteyi geri alın. Cezayı insan olarak ödeyelim.tete serbest kalma maddesi 150m euro ama piyasa degeri ve kalan sozlesme suresi goz onuna alindiginda 15 ila 20m euro gibi bir ceza verilmesi bekleniyor. Taksitle oderiz
Atalantalı Ederson ile karıştırıyor olabilirler.Wendel'i bilip izleyenlere soruyorum bu adam neden yillardir Rusya da bir tek para icin mi? Baska isteyeni yok mu?
Çocuk geldiğinden beri ne olduğunu şaşırdı, kimi zaman önünde Kerem oynadı ,kimi zaman Zaha,çoğunlukla Barış oynadı.Bunu hep göz ardı ediyoruz. makine gibi işlemesi adına önündeki oyuncuyla şöyle en azından bir yarım sezon geçirmeli.Aynı şekilde Abdülkerim ilede senkronizasyonu çok iyi olmalı.ileri çıktığında onun boşluğunu ortasaha defans kapatmalı.Açıkçası çok fazlada iler çıkması doğru değil.Önceliğinin savunma olduğu kesinlikle hafızasına kazınması gerekiyor.Sadece hücum beki bizde asla olmaz.Olmadı da.Köhn bu sezon herkesi utandıracak ki ben zaten abartildigi kadar kötü oynadigini düşünmüyorum..
Geçen sezon önceliği rakiplerin elinden kapma psikolojisine girdiğimizden ötürü olabilirmi acaba?Tete + Zaha kesinlikle böyle transferler olduğunu düşünüyorum. Zaha'yı getirdin Kerem'i bitirdin. Tete Allah'tan kendi beceriksizliğinden kimseye zarar vermek adına herhangi birşey yapmaya fırsat bulamadı.Umarım bu sene bu düşüncelerden kurtarırlar bizleri de kendilerini de.Tete gibi ne olduğu belirsiz adam için neden böyle bir riske girdik anlam veremiyorum. Zaha-Ziyech hatta Ndombele bile anlaşılabilir transferler ama o kanat bolluğunda Tete riskine girmenin hiçbir mantığı yoktu.İnsallah minimum zararla atlatırız bu süreci
Salmak üzereyim gibi algıladımHer an hersey olabilir gibi bir koku var havada
FT bjkli sanırım öyle hatırlıyorum bir roportajı vardı yanılmıyorsam.Küçüklükte tutulan takım veya sempatiyle sonrasını karıştırmamak lazım.
Hakan Balta da beşiktaşlıydı ama hayatı Galatasaray oldu, Ayhan da öyle bildiğim kadarıyla.
FT gibi GSli mi var yav, en fazla ADSli falandır geçmişte.
@Danyal ArtemisMature Sever miydi ne biri vardı forumda, ona edebilirsiniz..
FT bjkli sanırım öyle hatırlıyorum bir roportajı vardı yanılmıyorsam.