- 5 Eylül 2014
- 84.594
- 70.387
- 4.513
Bir gün bana eski sevgilim demişti kiHayati bu kadar ciddiye almanın bir anlamı yok![]()
Hayatı ciddiye almamayı çok ciddiye alıyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir gün bana eski sevgilim demişti kiHayati bu kadar ciddiye almanın bir anlamı yok![]()
Seni hak etmemişBir gün bana eski sevgilim demişti ki
Hayatı ciddiye almamayı çok ciddiye alıyorsun
Edecek biri de transfer yapmak için yapmak oluyor. Düşündüğün kadar basit değil denklemler.Yanlış hatırlamıyorsam 2 haftadır her gün Doey ile anlaşıldı haberlerini sürekli verip kampa yetişiyor diyorlardı diğer muhabirlerde aynı şekilde böyle söylüyordu.
Uğraştığımız isim Bissaka olsa yine anlam vereceğim ama geçen sene Assignon bu sene Doue yani A+ oyuncuda değil.
Bunlar ülkeyi tercih etmeyebilir ama edecek birisini bulabilirdik eğer etmeyecek adamla baştan beri görüşüyorsak daha büyük sıkıntıdır çok saçma bir transfer dönemi yaşıyoruz sonumuz hayrolsun.
Hatipoğlu bile bu bilgiyi bilmezken sen nasıl ulaştın kralDoue nin Yem olduğunu defalarca açıklamıştık kimse inanmadı.
Hatipoğlu bile bu bilgiyi bilmezken sen nasıl ulaştın kral
kemerburgaz kepazeliğini bile savunması üzdü beni biraz.Okan hocaya hiç üzülmeyecegim, ya maasindan ya iyi niyetinden ya da enayiliginden bu yönetime arka çıkıyor aslında kendini yakıyor. 3 maç kaybetsin göreyim kendisini, kimse demez sağ bek, orta saha topun ağzına yönetimden önce kendisi gelir. Bu adamların neyine guveniyorsun, iki yıldır şampiyon hocasin çıkıp isteyeceksin onlar da yapacak, yapmıyorsa hedef bellidir ama işte aman efendim yönetimimiz çalışıyor, şöyle de rahatız böyle de iyiyiz hikayelerini görürüz 2 aya.
Kaybetmesin inşallah yaa.Ligte yine kolay kolay kaybetmeyiz merak etme. Mesele Avrupa.Tüm renktaşların debelenmesi bu yüzdendir.Avrupada hep biryerimiz eksik çıkmaktan yorulduk resmen .Sitem ona dair.Okan hocaya hiç üzülmeyecegim, ya maasindan ya iyi niyetinden ya da enayiliginden bu yönetime arka çıkıyor aslında kendini yakıyor. 3 maç kaybetsin göreyim kendisini, kimse demez sağ bek, orta saha topun ağzına yönetimden önce kendisi gelir. Bu adamların neyine guveniyorsun, iki yıldır şampiyon hocasin çıkıp isteyeceksin onlar da yapacak, yapmıyorsa hedef bellidir ama işte aman efendim yönetimimiz çalışıyor, şöyle de rahatız böyle de iyiyiz hikayelerini görürüz 2 aya.