Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış hatırlamıyorsam 2 haftadır her gün Doey ile anlaşıldı haberlerini sürekli verip kampa yetişiyor diyorlardı diğer muhabirlerde aynı şekilde böyle söylüyordu.

Uğraştığımız isim Bissaka olsa yine anlam vereceğim ama geçen sene Assignon bu sene Doue yani A+ oyuncuda değil.

Bunlar ülkeyi tercih etmeyebilir ama edecek birisini bulabilirdik eğer etmeyecek adamla baştan beri görüşüyorsak daha büyük sıkıntıdır çok saçma bir transfer dönemi yaşıyoruz sonumuz hayrolsun.
Edecek biri de transfer yapmak için yapmak oluyor. Düşündüğün kadar basit değil denklemler.

Haluklar da imzalar atıldı demedi bir Ali Naci kesin konuştu. Oyuncu ya da menajer, birisinin çakal olduğu belli bu mevzuda.

Okan hocaya hiç üzülmeyecegim, ya maasindan ya iyi niyetinden ya da enayiliginden bu yönetime arka çıkıyor aslında kendini yakıyor. 3 maç kaybetsin göreyim kendisini, kimse demez sağ bek, orta saha topun ağzına yönetimden önce kendisi gelir. Bu adamların neyine guveniyorsun, iki yıldır şampiyon hocasin çıkıp isteyeceksin onlar da yapacak, yapmıyorsa hedef bellidir ama işte aman efendim yönetimimiz çalışıyor, şöyle de rahatız böyle de iyiyiz hikayelerini görürüz 2 aya.

Eğer gerçekten böyle bir durum varsa fark çok net Erden Timur'dur. En sevdiğim özelliklerinden birisi oyuncularla iletişimi ve ikna kabiliyetiydi. Bu açıdan eksik kalacağımız bariz. Doue'yi bile ikna edemiyorlarsa orta sahaya büyük beklentilerden vaz geçelim. Tabi haberin doğruluğu üzerine bu yorumum.

Kimseyi satmasinlar kimseyide almasinlar raziyim

Allahtan kitaliktan dubua döndu de iyi kötu 1 sagbek var kadroda

Bunlari dehlemezdn kimse satilip alinmamali

Sakat makat, ben Bentancur'cuyum.
Sağlam istiyorsak Guendouzi'ciyim.

Okan hocaya hiç üzülmeyecegim, ya maasindan ya iyi niyetinden ya da enayiliginden bu yönetime arka çıkıyor aslında kendini yakıyor. 3 maç kaybetsin göreyim kendisini, kimse demez sağ bek, orta saha topun ağzına yönetimden önce kendisi gelir. Bu adamların neyine guveniyorsun, iki yıldır şampiyon hocasin çıkıp isteyeceksin onlar da yapacak, yapmıyorsa hedef bellidir ama işte aman efendim yönetimimiz çalışıyor, şöyle de rahatız böyle de iyiyiz hikayelerini görürüz 2 aya.
kemerburgaz kepazeliğini bile savunması üzdü beni biraz.

mesela ftyi ve takımını o saçma sapan şantiyeye götürecekler hee? götürmeyi geçtim teklif edecekler?

Kaybetmesin inşallah yaa.Ligte yine kolay kolay kaybetmeyiz merak etme. Mesele Avrupa.Tüm renktaşların debelenmesi bu yüzdendir.Avrupada hep biryerimiz eksik çıkmaktan yorulduk resmen .Sitem ona dair.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt