Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Oğuz da olmayacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zihniyet devrimcisi çekilmiş adaylıktan , inşallah şu yabancıda sınırsız olur
Yada arkada neler döndü????Servet hangi pazarlığın karşılığı çekildi acaba bence bu kadar iyimser bakmak tabloya Türkiye'de iyi değil belki de bazı sözler aldı.
Daha ne kadar kollanacaklarfb'ye ve ali'ye bu kadar zıt bir kutupun tff başkanı olması fikri çok ütopik geliyor bana yahu. sanki beklediğimizin tam tersi, objektivite ayağına fb ekstra kollanır gibi.
@Can Erden belki sen bilirsin
Twitterda 100 bin takipçili bi hesap 1 twitten ne kadar para kazanıyodur
ankara istedikten sonra hepsi fermana boyun eğecek seve seve. herhangi bir pazarlık gücü olduğunu düşünmüyorum servetinServet hangi pazarlığın karşılığı çekildi acaba bence bu kadar iyimser bakmak tabloya Türkiye'de iyi değil belki de bazı sözler aldı.
beklediğimiz gibi olmaz sanki, o kollanma devam eder diye düşünüyorum işte.Daha ne kadar kollanacaklar
1 kez bile istifaya davet etmediler. Sürekli manipüle edip tu kaka çektiler. Bu sene tsli başkan olursa bunlar cidden kendini keser kasım ayı gibi.Hacıosmanoğlu beyin yanındayız
Büyükekşi dönemi fenerin en çok kollandığı dönem, yeter lan
Ben düşünmüyorum özellikle Ali Koç ne yapsa kimse bir şey demiyor, biri demeye başlasa herkes devamını getirecek.beklediğimiz gibi olmaz sanki, o kollanma devam eder diye düşünüyorum işte.