Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.321
- 76.378
- 4.218
lisans show
Kamp kamp değil mülteci kampı olmuş 62 kişi nedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lisans show
Aferin size tüm dünyanın istediği oyuncuları kovalayın. Bunu da kaptırın Fenerbahçe’ye beceriksiz vasıfsız badem bıyıklılar ordusu!!!!
Okay, sözlükteki eleman daha net açıklamış, dediğimiz gibi Tete ödeyecek bedeli ve yenilecek maksimum ceza tahminimiz de aşağı yukarı doğru çıkmış, isabet olmuş. 3.1 imza bedeline 2.5 ceza.yok yau ben ondan duymadım be vallahi. gssözlükte biri yazmış. onun haberi olduğunu bile bilmiyordum?
O da giderse Batshuayi kaptıran fenerin alacağı tek forvet bu olur.En nesyri al quasidahı kabul etmiş![]()
Ne sağcıyız
Ne solcu
Dursuncuyuz
Dursuncu
Forumda da bulunan bir avuç götten uydurma üstadı hayvan gibi ceza yiyeceğimizi yazar böyle kuş kadar bedel çıkınca da sesleri çıkmaz. Fenerliler bu kadar GS kötülüğü istemez muhtemelen.Tete 150 milyon idi hani???
bakambu derkenKamp kamp değil mülteci kampı olmuş 62 kişi nedir.
ayrılanların lisans güncellemeleri de var o 62 bildirim içinde yalnız :dKamp kamp değil mülteci kampı olmuş 62 kişi nedir.
Beşiktaş'a koyacağımız yer belli oldu ama halen orta saha yok transfer ihtiyaç değil zorunluluktur.