- 18 Temmuz 2009
- 81.764
- 238.755
- 5.093
Transfer gelirse şaaparız ya da hazırlık maçlarında falan.Admirim Bu sene doldurup boşaltacak mıyız yaz akşamları bira içip sacmalamayi özledim gelecek iki hafta baya boş vaktim olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer gelirse şaaparız ya da hazırlık maçlarında falan.Admirim Bu sene doldurup boşaltacak mıyız yaz akşamları bira içip sacmalamayi özledim gelecek iki hafta baya boş vaktim olacak
Bos topcu olmadigina katiliyorum lakin yeri dolmaz lafi biraz abarti ahmedim takimdaki 4. Sag acik kendisi ziraFutbolcuyu silip atma konusunda çok iyiyiz ya cidden bruma mesela bize ilk geldiğinde yeterli değildi bir dönem kiralık verdik geldiğinde çok iyi döndü tetede öyle olabilir boş topçu değil kesinlikle
Kamada bize gelmezdi zaten murpKamada ve birkac oyuncu daha vardi. Ihtiyaclari bir sekilde giderdik.
Parayi basmamiz halinde bile gelmeyecek isimler vardi Tielemans gibi ama bu sene o profilde oyuncular pek yok.
Maç sonu olabilirdi aslındaTransfer gelirse şaaparız ya da hazırlık maçlarında falan.
maçta kayboluyor devamlılık yok onda.Yusuf Demir yeni transferimiz hayırlı uğurlu olsun güzel yetenek...
Yaninda kavun karpuz var miTransfer gelirse şaaparız ya da hazırlık maçlarında falan.
Bugünkü oynadığı futbolu 2 hazırlık maçında daha göstersin 2. kampa sırtlarda taşınarak götürülür.maçta kayboluyor devamlılık yok onda.
Y ile başlayan bir şey varYaninda kavun karpuz var mi