Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.365
- 30.173
- 1.988
O zaman Kıvanç Tatlıtuğ'u gönderelim abi görüşmelere madem tiple bonservis indirimi ikna süreci daha etkili oluyorsaYaw knk adam petrol kralı İbrahimoviç Beckham almış adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Kıvanç Tatlıtuğ'u gönderelim abi görüşmelere madem tiple bonservis indirimi ikna süreci daha etkili oluyorsaYaw knk adam petrol kralı İbrahimoviç Beckham almış adam
Cenk yapsa şuana kadar 50 kere imza attırmıştı. Ona hedefi göster bi şekilde alıp gelir o. Para mara kulüp çıkarları sonraki satış falan düşünmez, alır gelir imzayı attırır.Transferleri Cenk Ergün yapıyodur bu da orda takılıyodur.Basın açıklamalrında Marcao gibi transferleri sevdiğini söylemişti..
Adnan Sezgin Vibe40 lı yaşlardayım ömrümde bu kadar beceriksiz kabiliyetsiz transfer komitesi görmedim. Bırakın Timuru, Albayrağın ayak tırnağı olamaz.
Adamın değeri 25ti evet 5 yıl sözleşmesi vardı ve 6 ayı kalmıştı, kaç eder 10 dilimden birini alınca, 2.5, %5te faiz payıyla 2380.Imza parasi bu kücük ceza icinmi verildi? Adamin degeri bikere 25m€ du. Bunu unutmamak gerekir.
İş bitiricilik=para bizim ülkede. O kel bahçeşehir üni koleji ve uğur okulları sahibiHerifin tipi ne alaka sanki Beşiktaş'ın yeni kel olan Asbaşkanı çok karizmatik
Adam gitti 24 saat içinde Rafa'yi getirdi bugün de İtalya'ya uçmuş diyorlar İmmobile için. Büyük ihtimal yarın onu da alıp gelir.
Yani demem o ki tip mip hikaye sende iş bitirici bir yönetici yok.
Kıvanç bu topraklarda yakışıklı, Avrupa esmer severO zaman Kıvanç Tatlıtuğ'u gönderelim abi görüşmelere madem tiple bonservis indirimi ikna süreci daha etkili oluyorsa
Abi şikayetim varHani
Nerede transferler
O zaman çakma esmer Acurun her topcuyu getirmesini bekliyorumKıvanç bu topraklarda yakışıklı, Avrupa esmer sever![]()
O bile yapardı, yanlış doğru ama YAPARDI. Vizyonunu geçtim 1-2 milyonluk adamla 20 gündür uğraşıyo inanamıyorum yaaaa, bu adam hangi kulübün transfer komitesinde haberi yok galiba.Adnan Sezgin Vibe
Bizde olsa getirirdi o pust vallaO zaman çakma esmer Acurun her topcuyu getirmesini bekliyorum![]()
Kolpa olabilir o haberBunlar hani doueyi alıyordu