Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşkeşe gelecek tepkiyi azaltmak için iyi oyuncular getireceklerdir.

Dursun Özbek 10. Hafta falan stada zor girer, bütün hikaye Erden timurdu ( olumlu/olumsuz ) kendisi gidince bu yönetim de bitti çünkü para koyacak kimse yok.

Güzel kardeşim sen ve buradaki arkadaşlar sabahtan akşama Galatasaray’ı düşünen adamlarsınız. Ve eminim ki sen ve tribündeki taraftar kulübü üye olursa bu kulüp her anlamda daha iyi yönetilecek daha iyi bir ekonomiye sahip olacak.

Gs lisesinde eğitim almadın diye hem kendini hem tribündeki taraftarı aşağılamayın. Evet dursundan da Cenk Ergün’den de diğer Liselilerden daha çok biliyor ve önemsiyor bu taraftar.
ali yanlış düşünüyosun

gs halka açılamaz

hayırlı cumalar

Güzel kardeşim sen ve buradaki arkadaşlar sabahtan akşama Galatasaray’ı düşünen adamlarsınız. Ve eminim ki sen ve tribündeki taraftar kulübü üye olursa bu kulüp her anlamda daha iyi yönetilecek daha iyi bir ekonomiye sahip olacak.

Gs lisesinde eğitim almadın diye hem kendini hem tribündeki taraftarı aşağılamayın. Evet dursundan da Cenk Ergün’den de diğer Liselilerden daha çok biliyor ve önemsiyor bu taraftar.
Gs Lisesine girmek için ne gerektiğini biliyor musun? Ve verilen eğitimi?

Biliyorum. Dursun Özbek de orada okudu değil mi? Geldiğinden beri söylemediği laf yok hiçbiri gerçekleşmedi.
Bankalar birliğinden geçen ay çıkıyorduk
Kemerburgaz geçen yıl hazır oluyordu.
Riva satılınca borçlar bitecekti
Taraftarın en çok sevdiği en çok güvendiği erden Timur nerde? Arkasından hangi liseliler nasıl konuştu anlat bilelim. Liseymiş.
Adamlar gitti ilk başta Galatasaray adası yaptılar. Şuan Galatasaray Alt yapısının tesisleri yok çocuklar nerede idman yapacak belli değil

İnanılmaz başarı gerekmiyor yav başka şehirde yaşamasam ben de girebiliyordum o dönem başka şehir için kısıt vardı sadece tek yerden seçebiliyordun, İstanbul seçsen riske girmek gerekiyordu tercihlerde.

Verilen eğitim de eskiden çok iyidi ama günceli sanmıyorum, zaten çoğu yerde kalite düşüşü oldu, ünide orada okuyan arkadaşlarım oldu, benden başarılılardı diyemem.

St. Josephti herhalde daha başarılı bir yer mesela. GS lisesi önemli bir kurum da, çıkanların geneli akil insan gib bir durum yok ki bu tip kurumlar zaten kendi içindekileri de yükseltiyor.

Mesela fener kongre üyesi olmayı insanlar, çevre yapmak için falan daha çok istiyor takım tutmaktan ziyade, çoğu birbirleriyle ticaret yapa yapa yükselmiş.

Biliyorum. Dursun Özbek de orada okudu değil mi? Geldiğinden beri söylemediği laf yok hiçbiri gerçekleşmedi.
Bankalar birliğinden geçen ay çıkıyorduk
Kemerburgaz geçen yıl hazır oluyordu.
Riva satılınca borçlar bitecekti
Taraftarın en çok sevdiği en çok güvendiği erden Timur nerde? Arkasından hangi liseliler nasıl konuştu anlat bilelim. Liseymiş.
Adamlar gitti ilk başta Galatasaray adası yaptılar. Şuan Galatasaray Alt yapısının tesisleri yok çocuklar nerede idman yapacak belli değil
Ali, DÖ gitsin diyorum ben zaten bana DÖ kötülemene gerek yok.
yahu bu ülkede Caligula atı senatör oldu sen hala halka açmaktan bahsediyorsun. Bugün halka aç yarın DÖ yü bile mumla ararsın.

bunlar baris i satmaga gidiyolardir

zanyolo icin jenker gun ün italya ya gittigini animsayalim

Basit bir soru soruyorum. Buna cevap ver
Önümüzdeki 10 yıl boyunca dünyanın en iyi kalecileri stoperleri orta sahaları bekleri kanatları santraforları Real Madrid Barcelona City benfica ajax sportif lizbon alt yapılarından mı çıkacak yoksa Adası olup alt yapı tesisleri olmayan üstün zekalı liselilerin yönettiği Galatasaray’dan mı?
Ali, DÖ gitsin diyorum ben zaten bana DÖ kötülemene gerek yok.
yahu bu ülkede Caligula atı senatör oldu sen hala halka açmaktan bahsediyorsun. Bugün halka aç yarın DÖ yü bile mumla ararsın.
yoo aramam. Dursun özbeği ben seçmedim.

12 yabancı kuralı var dediğin şey çok mantıksız nasıl yapacaksın ofansif ortasaha transferi ? Muslera sağ bek köhn Nelson davinson ortasaha torreira mertens zaha ziyech batsubayi icardi 12 ediyor üzerine yusıf demir Sergio falan var

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En baştan planlamayı doğru yapmak gerekiyor.Mesela batshuayi yerine alınabilirdi.Zahayı gönderemiyorsak forvet alternatifi yapılabilirdi.Nelson gitmek istiyordu.Belki ilerleyen zamanlarda transferine göre yapılabilir.
Evet yabancı sınırı eli kolu bağlıyor ama bir tek sekiz numarayla sorunları nasıl çözeceğiz.İlerideki oyuncular okan hocanın presli sistemine ne kadar uyum sağlar.
Bunlar hep soru işareti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnanılmaz başarı gerekmiyor yav başka şehirde yaşamasam ben de girebiliyordum o dönem başka şehir için kısıt vardı sadece tek yerden seçebiliyordun, İstanbul seçsen riske girmek gerekiyordu tercihlerde.

Verilen eğitim de eskiden çok iyidi ama günceli sanmıyorum, zaten çoğu yerde kalite düşüşü oldu, ünide orada okuyan arkadaşlarım oldu, benden başarılılardı diyemem.

St. Josephti herhalde daha başarılı bir yer mesela. GS lisesi önemli bir kurum da, çıkanların geneli akil insan gib bir durum yok ki bu tip kurumlar zaten kendi içindekileri de yükseltiyor.

Mesela fener kongre üyesi olmayı insanlar, çevre yapmak için falan daha çok istiyor takım tutmaktan ziyade, çoğu birbirleriyle ticaret yapa yapa yükselmiş.
Güncelin eğitimi daha pek söz sahibi değil ama. Akil insan değiller ama gidip malum olay gibi bir şey yaşatmazlar da.
Seçme şansım olsa o konuda üni ve YL yerine sadece Gs Lisesi mezunu olmayı seçerdim bahsettiğin yan getirileri için.
Halka açmak çok tehlikeli bizim ülkede bu işi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt