Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina’nın yerine Bissouma’yı falan alacağımızı zannedenler var herhalde, orta saha yine dımdızlak kalacak

Lemina'yı 20 kağıda da satmam. Böyle bir profil topçu zor bulursun bulsan da Lemina kadar aidiyet hisseder mi muamma. Yine sıfırdan takım kurmaya falan gerek yok, olabildiğince az parça değişmeli. Hakan'a falan da lüzum yok. Saçma sapan şeyler oluyor yine.

Leminayı uçuk bir bonservis olmadan göndermek, ihanettir bunu bilsinler. Eğer ki yerine Hakan Çalhanoğluyla doldururuz gafletine düşerlerse şampiyonlar liginde averaj takımı oluruz onu bilsinler. Orta saha ve takım savunması Lemina geldikten sonra oturdu bunu bilerek bozmak hainlikten başka birşey değildir.

prag, az alkmaar gibi vasat takımları çalıştıran hocalara karşı aciz ötesi top oynatacak duruma 1-2 oyuncu eksiği olduğunda düşen, 3lü oynayayım diye bir yola girip patır patır bıraktığını fark edince anında doğru bir kararla bildiği yola geri dönen (ufak çaplı mali kazıklar sokmuş oldu bu süreçte ama olsun) bir hoca taktiksel olarak avrupayı kıstas alırsak zayıftır. Ligi domine etmesini sağlayan, Bayern manu tottenhama karşı da işe yarayan ancak sürdürülebilirliği ütopya olan bir hücum presle parladığı anlar dışında taktiksel anlamda bir halt bize gösteremediği için bu cümleleri kurmak durumunda kalıyoruz kusura bakmasın hocamız.

icardi ve yeni gelecek forvetin ( osi veya x ) ilk 11 de beraber oynadığı ,

orta saha nın zayıf olmadığı ( muhtemel 3lü olması lazım )

Sane - Yunus/Barış tan en az ikisinin 11de olduğu bir kadro yapar mısınız

içinden çıkılacak gibi değil yaw

Selam abi niye kızayım ya. Ben taktik bilmiyor demedim zayıf dedim. Kendimle kıyasladığımı da nereden çıkardın başka teknik direktörlerden bahsediyorum. Bu arada bu argümanlar ile kulüpte görev almış kimseyi ağır eleştiremeyiz neticede hepsi bizden bir şekilde daha tecrübeli ve kariyerli insanlar.
Estağfurullah. Eleştirilemez demedim ki? Bilakis, herkes hata yapabilir ve eleştirilebilir yazdım.

Burada ince bir çizgi var ama (bence).

Mesela FT için de yazılırdı benzeri şeyler. Taktik bilmediği, tek bildiği şeyin gaz vermek olduğu vs.

İşin bu kısmına karşıyım ben. Bunu diyebilmek için ciddi birikime sahip olmak lazım. (Bence).

Lemina mevzusuna gelince, (oyuncu bir yere transfer de olabilir bu arada). (Umarım kalır).

Konu bir yere gidip gitmemesi değil benim için.

Ben de ilk etapta hocanın bir orta saha oyuncusu alma fikrine soğuk baktığı kanısındaydım.

Ancak adam 40 kere Lemina'yı istememe gibi bir durumunun olmadığını birinci ağızdan açıkladı. Bunu ben kendi kulağım ile duydum. Gs teknik direktörünün bu açıklaması benim için Gs teknik direktörüne inanmak için yeterlidir.

Aksi durumda, terazinin bir tarafında somut bir açıklama, diğer tarafında hissiyatım varken, ben somut açıklamayı görmezden gelip, hala daha hissiyatımın peşinden gider ve burada defaatle Gs hocasına geçirmeye devam ediyorsam, bu eleştiri olmuyor. (Bence)

Bu arada eğer Okan Buruk savunuyorsam namerdim.

Bu söylediklerim Riekerink bey için de, Torrent için de geçerlidir.

Ben genelde böyle yazınca Okancı falan diyorlar da, bari sen deme diye belirteyim dedim.

Osimhen gelmezse Habib Diarra ve Emegha'yı alalım o parayla hiç düşünmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt