Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'yı satanı bizde satalım..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kavukçu Osimen olayı çözülmeden hiç bir santrafora teklif yapmayacağız demişti. Yalan haber muhtemelen.
IMG_9283.webp

Yok hocam haber doğrudur. Nisan başından beri duyduğum bir isimdi.

Osimhen olmazsa David, duran vs listenin sonrası muhtemelen. Listenin başı vlahovic ve sörlöth’muş.

Ağustosa kadar forvet işi çözülmez ve vlahovic’te boşta olursa ihtimali var bizde oynamasının.

Lemina gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok bu kadar duygusallığa gerek yok bir önceki sezon da son 10 hafta Ziyech şov yaptı gitti herkesi ilahlaştırmamak lazım

Ekli dosyayı görüntüle 291766

Yok hocam haber doğrudur. Nisan başından beri duyduğum bir isimdi.

Osimhen olmazsa David, duran vs listenin sonrası muhtemelen. Listenin başı vlahovic ve sörlöth’muş.

Ağustosa kadar forvet işi çözülmez ve vlahovic’te boşta olursa ihtimali var bizde oynamasının.
Sanmıyorum doğru olduğunu. Osimen olmazsa öyle para isimlere gideceğimizi de sanmıyorum bence daha genç gerektiğinde yedek oturtabileceğimiz David Promise vb. isimlere gideceğiz yüksek bonservis ama nispeten düşük maaş potansiyeli yüksek isimlere.

Öncelikle Merhaba... Buralarda yeniyim... Lemina'nın Satılması Konusunda;
Lemina'nın satılmaması lazcım. Eğer Lemina'yı satıp Hakan'ı alırsak çok yanlış olur.
Lemina'nın oyun tarzı ile hiç bir şekilde benzerliği yok Hakan'ın. Ha Hakan'ı istermiyim? Valla şu kadroda daha elzem bölgeler varken misal sağ bek,kaleci,bana göre stoper ve santrafor bu bölgeler eksik iken Hakan Çalhanoğlu çokta aciliyeti yok...
Yani sonuç olarak orta üçlü bozulmamalı (Lemina,Torreira,Sara) Bunların üstüne ekleme yapıyorsan ne âla...

2 teknik direktör ile çalışalım. Ligde Okan, Avrupa'da Mancini 😁😁😁

Lemina gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok bu kadar duygusallığa gerek yok bir önceki sezon da son 10 hafta Ziyech şov yaptı gitti herkesi ilahlaştırmamak lazım
Duygusallık değil Lemina düzenli oynamaya başladıktan sonra orta sahada her maçta dominant oynadık,
rakibi kendi sahasından çıkarmayan baskılar kurduk
Torreira’nın performansı inanılmaz yükseldi
Çok iyi tutmuş bir düzeni bozmanın bir mantığı yok

prag, az alkmaar gibi vasat takımları çalıştıran hocalara karşı aciz ötesi top oynatacak duruma 1-2 oyuncu eksiği olduğunda düşen, 3lü oynayayım diye bir yola girip patır patır bıraktığını fark edince anında doğru bir kararla bildiği yola geri dönen (ufak çaplı mali kazıklar sokmuş oldu bu süreçte ama olsun) bir hoca taktiksel olarak avrupayı kıstas alırsak zayıftır. Ligi domine etmesini sağlayan, Bayern manu tottenhama karşı da işe yarayan ancak sürdürülebilirliği ütopya olan bir hücum presle parladığı anlar dışında taktiksel anlamda bir halt bize gösteremediği için bu cümleleri kurmak durumunda kalıyoruz kusura bakmasın hocamız.
Bak mesela Prag, Alkmaar gibi takımlar karşısında düştüğümüz aciz durumların sebeplerini, bu seneki tek lig mağlubiyetimiz Bjk maçındaki tercihlerini, hatta ve hatta galip geldiğimiz ama yine de oyun anlamında zayıf kaldığımız ocak-şubat dönemini, bunları eleştirilelim. Her profesyonel eleştirilebilir gayet.

Ama diyorum ya keskin çizgi var diye. Nefret var abi resmen ben bunu anlamıyorum.

Mesela "transfer soktu kazık soktu" diyorsun. Bu son derece yanliş.

Osimhen de "GS'a gelişimde Okan Hoca'nın payı çok büyüktü" dedi. Onu ne yapacağız mesela? Belki başka bir hoca olsa konuşup ikna edemeyecekti. Ama yok o işi%100 Gardi bitirmiştir değil mi. Çünkü Okan hocayı sevmiyoruz. Osimhen'in kulaklarımızla duyduğumuz bizatihi açıklaması önemli değil. Önemli olan bizim nefretimiz. Çünkü Prag maçı var Az maçı var.

Nasıl ki bazı tutmayan transferler için Erden beye eleştiri getiriyorsak, hoca da payını alacak elbet ama Erden Bey'e "kazık soktu" diyor muyuz? Demiyoruz. Dememeliyiz çünkü.

Ben bazı kişilerin Okan hoca ve İcardi'ye karşı özel bir kini olduğunu görüyorum zaten. Yeni değil.

Ha onlara kötü bir haber vereyim, sürekli buraya gelip aynı şeyleri yazmalarının bu iki figür ve Gs için hiçbir etkisi yok. Malesef. Sadece okuyanlar için zul oluyor. Biz de biraz törpüleyin diye rica ediyoruz naçizane.

Nazımız geçiyorsa biraz törpülerler. Yoksa aynen devam ederler zaten. Yapacak bir şey yok.

yonetim veya teknik heyetin leminayi gonderecegini sanmiyorum.

Yuksek maaş varsa kendisi gidebilir, sonuçta kariyer sonuna gelmiş bi profil. Vole vurmak isteyecektir

Osimhen gelmezse Habib Diarra ve Emegha'yı alalım o parayla hiç düşünmeden
Ikisine toplam 60 falan isterler, imkani yok gibi.

Ayrica 'o para' dedigin sey Osimhen'e ayrilan paraysa onu bir defa kafandan sil. Oyle bir durum soz konusu degil cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt