Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.853
- 11.993
- 2.158
Lemina'yı satanı bizde satalım..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavukçu Osimen olayı çözülmeden hiç bir santrafora teklif yapmayacağız demişti. Yalan haber muhtemelen.
Sanmıyorum doğru olduğunu. Osimen olmazsa öyle para isimlere gideceğimizi de sanmıyorum bence daha genç gerektiğinde yedek oturtabileceğimiz David Promise vb. isimlere gideceğiz yüksek bonservis ama nispeten düşük maaş potansiyeli yüksek isimlere.Ekli dosyayı görüntüle 291766
Yok hocam haber doğrudur. Nisan başından beri duyduğum bir isimdi.
Osimhen olmazsa David, duran vs listenin sonrası muhtemelen. Listenin başı vlahovic ve sörlöth’muş.
Ağustosa kadar forvet işi çözülmez ve vlahovic’te boşta olursa ihtimali var bizde oynamasının.
Duygusallık değil Lemina düzenli oynamaya başladıktan sonra orta sahada her maçta dominant oynadık,Lemina gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok bu kadar duygusallığa gerek yok bir önceki sezon da son 10 hafta Ziyech şov yaptı gitti herkesi ilahlaştırmamak lazım
Transfer döneminde Vitor Pereira, yaz kampında da Tudor ile çalışalım2 teknik direktör ile çalışalım. Ligde Okan, Avrupa'da Mancini![]()
fena fikir degil2 teknik direktör ile çalışalım. Ligde Okan, Avrupa'da Mancini![]()
Bak mesela Prag, Alkmaar gibi takımlar karşısında düştüğümüz aciz durumların sebeplerini, bu seneki tek lig mağlubiyetimiz Bjk maçındaki tercihlerini, hatta ve hatta galip geldiğimiz ama yine de oyun anlamında zayıf kaldığımız ocak-şubat dönemini, bunları eleştirilelim. Her profesyonel eleştirilebilir gayet.prag, az alkmaar gibi vasat takımları çalıştıran hocalara karşı aciz ötesi top oynatacak duruma 1-2 oyuncu eksiği olduğunda düşen, 3lü oynayayım diye bir yola girip patır patır bıraktığını fark edince anında doğru bir kararla bildiği yola geri dönen (ufak çaplı mali kazıklar sokmuş oldu bu süreçte ama olsun) bir hoca taktiksel olarak avrupayı kıstas alırsak zayıftır. Ligi domine etmesini sağlayan, Bayern manu tottenhama karşı da işe yarayan ancak sürdürülebilirliği ütopya olan bir hücum presle parladığı anlar dışında taktiksel anlamda bir halt bize gösteremediği için bu cümleleri kurmak durumunda kalıyoruz kusura bakmasın hocamız.
icardi ve yeni gelecek forvetin ( osi veya x ) ilk 11 de beraber oynadığı ,
orta saha nın zayıf olmadığı ( muhtemel 3lü olması lazım )
Sane - Yunus/Barış tan en az ikisinin 11de olduğu bir kadro yapar mısınız
içinden çıkılacak gibi değil yaw
Güzel fikirTransfer döneminde Vitor Pereira, yaz kampında da Tudor ile çalışalım
Olsa nolur. En kötü biri yardımcı olur. Tabi Okan Buruk ya o ya da ben diyebilir (((fena fikir degil
buna engel bir mevzuat var mi
Ikisine toplam 60 falan isterler, imkani yok gibi.Osimhen gelmezse Habib Diarra ve Emegha'yı alalım o parayla hiç düşünmeden
mancini kabul eder yaniOlsa nolur. En kötü biri yardımcı olur. Tabi Okan Buruk ya o ya da ben diyebilir (((