Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.090
- 48.607
- 4.843
10-12 den fazla vermek saçmalık olur
Hele ki Lemina’yı satıp yerine başka orta saha alınmayacağı düşünüldüğünde . Tabii ki almayacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya da onyedikaLemina gidişine tek şartla okey , o da ZAMBO gelirse
Hakan geldiği olasılıkta nasıl dımdızlak kalıyor anlamadımLemina’nın yerine Bissouma’yı falan alacağımızı zannedenler var herhalde, orta saha yine dımdızlak kalacak
Lemina ile Hakan bambaşka profillerHakan geldiği olasılıkta nasıl dımdızlak kalıyor anlamadım
ikisi de 6 numara değil mi ?Lemina ile Hakan bambaşka profiller
Hakan 6 falan değil yumuşak registaikisi de 6 numara değil mi ?
Tamamen farklı stiller, biri oyun kurucu, diğeri sert fizikli mücadeleci hava toplarında etkili, çabuk orta sahaikisi de 6 numara değil mi ?
Estağfurullah. Eleştirilemez demedim ki? Bilakis, herkes hata yapabilir ve eleştirilebilir yazdım.Selam abi niye kızayım ya. Ben taktik bilmiyor demedim zayıf dedim. Kendimle kıyasladığımı da nereden çıkardın başka teknik direktörlerden bahsediyorum. Bu arada bu argümanlar ile kulüpte görev almış kimseyi ağır eleştiremeyiz neticede hepsi bizden bir şekilde daha tecrübeli ve kariyerli insanlar.