Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan'ın tesis içerisindeki olumlu havaya çok katkısı olduğu aşikar.
Maaşı zaten çok hafif.

Gönderilmesi için bir sebep yok. Yedek işte. Kendi gitmek isterse ne ala.

Ağzından yel alsın.Sagbek sartioglu sart.Kaan değil bu isim.Lutfen.Gokhan olur Sacha olur ama Kaan olmaz bu isim:)
Bunu kadroyu bu duruma getirenlere soyle hocam. Kaldi ki Ben Jelert'e raziyim bugun icin. Yedektrn girdigi son iki macta guzel defansif hamleleri oldu. Ne as ne de yedek sagbek varken kalmali.

Bunu kadroyu bu duruma getirenlere soyle hocam. Kaldi ki Ben Jelert'e raziyim bugun icin. Yedektrn girdigi son iki macta guzel defansif hamleleri oldu. Ne as ne de yedek sagbek varken kalmali.
Ne güzel soyledin ilk defa unuttuğumuz kelime "sağ bek" .Kanat sağ bek demedigin için teşekkür ederim.Bekin öncelikli görevi bekliktir.Sonra kanadı eklenir.Bircok insan bunu unutuyor .Sonra kotu oluyor.Uzuluyoruz.Yillardir.Umarim bu yıl bu olmaz artık.İnanmak istiyorum.

Her 6 numara aynı olmadığı gibi her 8 numara da 10 numara da aynı değil

Lemina alan kaplayan adam, öyle yanından dümdüz geçemezsin, ikili mücadeleye girersen kolay kazanamazsın.

Hakan pas aralarıyla pres yapan ve topu kazandıktan sonra yüksek oyun görüşüyle topu iyi kullanan adam, müthiş bir oyun zekası var.

Birbirlerini tamamlayacak adamlar kısacası.
Sonuç olarak Torreira ve Lemina’yı satıp Hakan ve sara ile ikili orta saha oynarız

Bu planlamayı bekliyorum yönetimden

Acaba osimhenin bu 1-2 gün içinde aidiyet duygulari,neresinin gerçek evi hissettirdigi gibi duygular tavan yapar mı?bi işaret alır mıyız :) 25 haziran öncesi hadi be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt