- 18 Mayıs 2011
- 50.231
- 53.200
- 4.463
Ilkay mi Hakan miBerkan gitmeli hiç bir yarari yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilkay mi Hakan miBerkan gitmeli hiç bir yarari yok
İkisi deIlkay mi Hakan mi
Yerine ege araç kankaBerkan gitmeli hiç bir yarari yok
ikisi de hayir miİkisi de
Berkan’a düşmansınBerkan gitmeli hiç bir yarari yok
Ağzından yel alsın.Sagbek sartioglu sart.Kaan değil bu isim.Lutfen.Gokhan olur Sacha olur ama Kaan olmaz bu isimHer sene bir oncekinden daha pahali bir yedek klubesi olusturuyoruz. Ama sagbek Kaan ilk onbirde olacaktir.
O ufak kısım nedense hep son güne kalıyor.Cok ufak kısım yaBirazda oyuncu mu göndersek acaba? Kesin yine bol bol . Kiralik + Opsiyonlu oyuncu göndeririz.
+ gidene kadar BoeyBerkan’a düşmansın
Lemina’ya düşmansın
Sara’ya soğuksun
Torreira’yla hasımsın
Yeter be kardeşim
Bunu kadroyu bu duruma getirenlere soyle hocam. Kaldi ki Ben Jelert'e raziyim bugun icin. Yedektrn girdigi son iki macta guzel defansif hamleleri oldu. Ne as ne de yedek sagbek varken kalmali.Ağzından yel alsın.Sagbek sartioglu sart.Kaan değil bu isim.Lutfen.Gokhan olur Sacha olur ama Kaan olmaz bu isim![]()
Ne güzel soyledin ilk defa unuttuğumuz kelime "sağ bek" .Kanat sağ bek demedigin için teşekkür ederim.Bekin öncelikli görevi bekliktir.Sonra kanadı eklenir.Bircok insan bunu unutuyor .Sonra kotu oluyor.Uzuluyoruz.Yillardir.Umarim bu yıl bu olmaz artık.İnanmak istiyorum.Bunu kadroyu bu duruma getirenlere soyle hocam. Kaldi ki Ben Jelert'e raziyim bugun icin. Yedektrn girdigi son iki macta guzel defansif hamleleri oldu. Ne as ne de yedek sagbek varken kalmali.
Fb işi yalan sırf biz daha çok verelim diye fiyatı 15-20 ye çekmek için uyduruyorlar ama keşke fbye iteleseler 15milyona.Uğurcan Çakır fenere gitsin
Analiz işini acilen bırakmalısın.Kaleci ve Osimhen kampa yetişsin diye uğraşıyorlar gerisine acele etmiyorlar gibi anladım
Sonuç olarak Torreira ve Lemina’yı satıp Hakan ve sara ile ikili orta saha oynarızHer 6 numara aynı olmadığı gibi her 8 numara da 10 numara da aynı değil
Lemina alan kaplayan adam, öyle yanından dümdüz geçemezsin, ikili mücadeleye girersen kolay kazanamazsın.
Hakan pas aralarıyla pres yapan ve topu kazandıktan sonra yüksek oyun görüşüyle topu iyi kullanan adam, müthiş bir oyun zekası var.
Birbirlerini tamamlayacak adamlar kısacası.
Berkan’a düşmansın
Lemina’ya düşmansın
Sara’ya soğuksun
Torreira’yla hasımsın
Yeter be kardeşim
Katılmıyorum, iyi bir yedek. Yedek olmaktan rahatsız değil hakan ilkay gelmiyorsa berkan kalmalıBerkan gitmeli hiç bir yarari yok