Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas ve Lemina sahadaki motor gücü olduğundan genelde oynarlar. Biri stoper oynar diğeri başka yerde oynar ama bir şekilde olurlar sahada. Hakan-İlkay-Sara beyinse, Lucas ile Lemina motor gücüdür. Dengesi önemli.
Torreira orta sahada tek başına kaldığında bana bu izlenimi veriyor

IMG_3276.webp

İlk aklıma gelen kadıköy deplasmanında sırıtmadı, karagümrük maçında golu. Adamı bek oynatmadığımızda aldığı maaşa göre yılda 700 dk civarı oynayan iyi yedek

Takımdaki herkesten barış olmasını beklemek zor

Ben sana sorayım yerine koyabileceğin türk oyuncu var mı? Yabancı sınırı varken zaten zor
Farklı profiller ama kayseriden kartalı görmek isterim bizde

Ts de kendilerine sahalarında bi kamyon dayak atan takıma Uğurcan'ı satarsa her şey müstehaktır. Hiçbir paraya satmamaları lazım. Şikeciler de yüzsüzce bu teklifi yapabiliyor. Osterin yerdeki adamın kafasına kramponla tekme atmasını unutup, ceza almadan sıyrılıp utanmadan futbolcu isteyebiliyorlar Ts'den.

21 yaşında para için Arabistanın yolunu tutan, sorunlu, sürekli kavga çıkaran bir tipe 1 yıl için 16 milyon bağlıyormuş Büyük Başkan Koç.

Yemin etti Fenerbahçe’yi batıracak herhalde

21 yaşında para için Arabistanın yolunu tutan, sorunlu, sürekli kavga çıkaran bir tipe 1 yıl için 16 milyon bağlıyormuş Büyük Başkan Koç.

Yemin etti Fenerbahçe’yi batıracak herhalde
burda fmde alıp 15 gol atınca 60a bir yere satanlar baya beğeniyorlar kendisini.22 yaşında daha as takım oyuncusu olmamış gelişimini tamamlamadan arabistana gitmiş neye göre övülüyor ben onu da çözemedim.Osimhen olmazsa alalımmış bir de

gs 11.webp

Üstteki kadroda gurbetçilerle birlikte UEFA listesi için 16 yabancı bulunuyor. Sınır 17.

Osimhen gelmezse başka biri gelir veya Morata/Icardi olur. Yine yabancı sayısı eşit olur.

Lig için ise yabancı sayısı 11+1. Veiga'nın yaşı küçük. Son düzenleme nasıl bilmiyorum ancak toplam 12 yabancı olunca kimse tribüne gitmiyor.

Duruma göre Lemina-Davinson-Veiga-Abdülkerim stoper rotasyonu oluyor.
Sağ ve sol bek de tamam.

Orta saha rotasyonu tamam, hatta fazlası bile var.

Kanatlar orta sahaya göre daha dar rotasyon ama Sane ve Barış gerekirse 50 maç çıkar oynar. Ama zaten Yunus ve Sallai'nin varlığı bu isimleri ekonomik kullanmayı kolaylaştırıyor..

Santrafor kısmı en sıkıntılı yer. Osimhen gelirse Icardi yedek golcü işi nasıl olacak bilemiyorum. 2 forvetli sistem olayı geri dönerse bu orta saha rotasyonu fazla şişik kalacak. En büyük soru işareti burası.

tanıdığımız lemina'nın kafasına silah koysan bu takımdan gitmek istemez hele ki şampiyonlar liginde oynayacağı kesinken. satmıyoz otur oturduğun yerde dersin olur biter :D
Reis futbolcuları çok duygusal bakıyorsunuz. İşleri güçleri para kazanmak çoğunun ve gitmek istediği takımda FT var. Burada aldığı ücretin 2 katı verebilirler. Ayrıca bu adam sana gelmeden o takımla anlaşmış ancak devleti izin vermemişti.

Reis futbolcuları çok duygusal bakıyorsunuz. İşleri güçleri para kazanmak çoğunun ve gitmek istediği takımda FT var. Burada aldığı ücretin 2 katı verebilirler. Ayrıca bu adam sana gelmeden o takımla anlaşmış ancak devleti izin vermemişti.
Fatih terim artık yok o kulüpte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt