Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.182
- 48.705
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farklı profiller ama kayseriden kartalı görmek isterim bizdeİlk aklıma gelen kadıköy deplasmanında sırıtmadı, karagümrük maçında golu. Adamı bek oynatmadığımızda aldığı maaşa göre yılda 700 dk civarı oynayan iyi yedek
Takımdaki herkesten barış olmasını beklemek zor
Ben sana sorayım yerine koyabileceğin türk oyuncu var mı? Yabancı sınırı varken zaten zor
Onur gibi bunu da bitirecekler erkenden.Ugurcanın turşusunu kursunlar
Seneye teneke bağlatıp kendileri yollarlar
modricle de anlaşmadı mı bunlarMilan Xhaka ile 3 yıllığına anlaşmış. Yıllık 4 milyon €+bonuslar.
Leminayi niye sevmiyor kariyerini kurtardığı için mi. Ben sanmıyorum okadar deli degildir
Modric PR ama ona da aynı parayı verdiler sanırımmodricle de anlaşmadı mı bunlar
burda fmde alıp 15 gol atınca 60a bir yere satanlar baya beğeniyorlar kendisini.22 yaşında daha as takım oyuncusu olmamış gelişimini tamamlamadan arabistana gitmiş neye göre övülüyor ben onu da çözemedim.Osimhen olmazsa alalımmış bir de21 yaşında para için Arabistanın yolunu tutan, sorunlu, sürekli kavga çıkaran bir tipe 1 yıl için 16 milyon bağlıyormuş Büyük Başkan Koç.
Yemin etti Fenerbahçe’yi batıracak herhalde
Buchi ile rodop aynı şeyleri söylüyor bakalım
Reis futbolcuları çok duygusal bakıyorsunuz. İşleri güçleri para kazanmak çoğunun ve gitmek istediği takımda FT var. Burada aldığı ücretin 2 katı verebilirler. Ayrıca bu adam sana gelmeden o takımla anlaşmış ancak devleti izin vermemişti.tanıdığımız lemina'nın kafasına silah koysan bu takımdan gitmek istemez hele ki şampiyonlar liginde oynayacağı kesinken. satmıyoz otur oturduğun yerde dersin olur biter![]()
Fatih terim artık yok o kulüpte.Reis futbolcuları çok duygusal bakıyorsunuz. İşleri güçleri para kazanmak çoğunun ve gitmek istediği takımda FT var. Burada aldığı ücretin 2 katı verebilirler. Ayrıca bu adam sana gelmeden o takımla anlaşmış ancak devleti izin vermemişti.
Resmi açıklama geldi miFatih terim artık yok o kulüpte.