Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 24.388
- 19.387
- 488
EvetBurada herkes doue istiyordu, menejer olaylarından sonra jelert gelsin şampiyonlar ligi tecrübesi falan dendi.
Doue olmayınca gerçekleşen süreçten bahsettim zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetBurada herkes doue istiyordu, menejer olaylarından sonra jelert gelsin şampiyonlar ligi tecrübesi falan dendi.
Seneye isteyen taraftar cok olur. Okuruz burada.Bu sene gelmezse bir daha ben gsliyim demesin gavat
Katılıyor musunuz
o süreçte neler yaşandı bende çok merak ediyorum 2 ay Doue GS de haberlerinin içi bomboş çıktı resmen.Nasıl niye kaç kişiyle ikna edemedik topçuyu anlam veremedim açıkçası.Evet
Doue olmayınca gerçekleşen süreçten bahsettim zaten
Stepneyizateş olmayan yerden duman çıkmaz bu kadar dünya basınında bu iş bence sadece TR kaynaklı değil işin içinde başka bir şey var.
Bu nasıl gol ulan
Yok ya; Rodop’un cevabı atmıştım da bir sayfa sonra sana atmışlar zaten. Bolca da like toplamış, sildim ben deÜstat sövüp sildin mi alinti bildirimi gelmiş
Yine ayni teklif degil mi? Zaten 40 veriyorlardi.Al Hilal, Victor Osimhen'e 1 yılı opsiyonlu 4 yıl için toplam 160 M€ kontrat teklif etti. (CdS)
Yuh
Hocam indirim yapmışlar, 50’yi reddeti adam yıllıkAl Hilal, Victor Osimhen'e 1 yılı opsiyonlu 4 yıl için toplam 160 M€ kontrat teklif etti. (CdS)
Yuh
Hocam indirim yapmışlar, 50’yi reddeti adam yıllık
Ilki galiba 30-35+bonustu bu direkt 40 cashYine ayni teklif degil mi? Zaten 40 veriyorlardi.
50yi verememislerdi devletten dolayi.Hocam indirim yapmışlar, 50’yi reddeti adam yıllık