Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkayin aciklamalarini ilk okudugumda kızacak gibiydim ama sonra normal geldi.hala oranın topçusu ve normal açıklamalar yapmış.1 sene sözleşmesi kaldığı da doğru,orda mutlu olduğu da doğru.

Aksine laf sokmuş 35 yasindaki topçuyu ne yapacağız diyenlere...Birkaç sene daha oynarim demis

Hatipoglu ılkayin amcası ile niye görüşüyor?benim sezen aksunun kuzeni zehra eti ile görüşmem gibi bisey bu.

menajer değilse amcasi ne işin var adamla

Başkan eğer Hatipoğlunun yetkilerini alıp görevden almazsa kulübün iç yapısı sirke döndü diyebiliriz.

Transferden sorumlu 1 tane yönetici olur bu ikisi zaten birbirini sevmiyor üstüne Hatipoğlu hem Kavukçu hem de Gardi'nin önüne taş koyacağını düşünüyorum kısacası görevde kalırsa çok işimiz var.

Hatip transferleri

Hakan- kulüp ile arayı bozdu sızdırıp zor
İlkay- adam yine mutluyum dedi
Kaleci- 10 tane isim çıktı sonunda Berke’ye kalacaklar

Bir insan ne kadar beceriksiz ve hatalarından ders almak bir yana daha büyük hata yapabilirse yapıyor.

Yaptığı şampiyonluk kutlaması bile üç senenin en skandalı oldu Yenikapı’da Eray ile organize ettiler.

Transfer-yok
Organizasyon-yok
GS genetiğine aykırı- pozlar ve demeçler, büyük konuşmalar var.

Şunun onda biri kadar hatası olmayan Erden Timur , bakın niyeti ile ilgili zaten falsosu yok, zorla istifaya sürüklendi.

Yönetimde yalnız bırakıldı bonservis veremezken aldığı Zaha ve Ziyech gibi isimler üzerinden yıpratıldı.

Üstelik bunları yapan kişiler de aynı kişiler ve yerine geldi bunları yapıyor.

Fenerli bile yapmaz bu Hatipoğlu’nun ve arkasında ki 2-3 kişinin yaptıklarınıZ

Bir de medyada yapılanmışlar.

Siz hayırdır. Kimsiniz kardeşim?

Bu adamdan çok ama çok rahatsızım

Bu adamdan neden rahatsızsınız onu anlamadım. Kendi de söyledi cuestayı kendi mi belirleyip gidip almış? Bir günah keçisi belirliyorsunuz çullanıyorsunu üzerine. Cuesta için scout ekibi onay vermiş teknik ekip onay vermiş adam da gidip almış. Be suçu var? Ciddi soruyorum sen olsan ne yapacaktın mesela

Adamın suçunu ben söyliyim, scout ekibini komple dağıtıp yeniden kurmaması başka bir sorunu yok. Hiç meziyeti olmayan adama onay veriliyor hatipoğlu suçlu ne güzel ya

Mourinho'ya tazminat veremiyorlar ama önüne gelene 50-60 milyon maaş veriyorlar.

Mourinho'ya tazminat veremiyorlar ama önüne gelene 50-60 milyon maaş veriyorlar.

tazminat veremiyor değiller

fener taraftarı kabul etmese de imaj olarak bitik durumdalar ve herseye ragmen oyuncular için mourinho>fener

bir iki kişi söyledi bunu aslında ama çok yankı bulmadı

fener mourinho kozunu kullanarak transfer yapacak

pek başka şansları da yok

Hatipoğlu kavukçu olaylarında sağdan soldan duyduğunuz yalanlara inanıp yöneticileri itibarsızlaştırıyorsunuz başka bir şey değil. Erden timur gitti bunlar da gitsin daha berbat durumlara gelelim

Son düzenleme:
Yav yengec burclari alınmasın ama bu yengeç yeniayinin haziran sonunun ve temmuzun bize nerde hayri görülmüş Allah askina?

Jardel aldık temmuzda,karısı ile uğraştık psikolojisi bozuldu

Icardi aldık sevindik,karisi 2 gün sonra kanserim yalanı atti ve bütün yazı mahvetti şıllık

Angelino aldık ama hayrini göremedik.

Ben umudu kestim lanet olsun yengeç ayına!nefret nefret nefret!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt