Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tazminat veremiyor değiller

fener taraftarı kabul etmese de imaj olarak bitik durumdalar ve herseye ragmen oyuncular için mourinho>fener

bir iki kişi söyledi bunu aslında ama çok yankı bulmadı

fener mourinho kozunu kullanarak transfer yapacak

pek başka şansları da yok
Mourinho için gelen oyuncu kalmadı artık.

Hele geçen seneden sonra Mourinho için gelmek istemeyen oyuncu olur en fazla.

Gittiği takımlarda sorun çıkarmayan Dzeko, Tadic ve Kostic gibi isimler bile onunla kötü ayrıldı.

Osayi
Livakovic
Mimovic ( hiç oynamadan)
Talisca (en geç devre arası)
Djiku (hiç oynatmadı bile)

Ayrılmak istiyor ve ayrılacak.

İrfan Can vs bile mutsuz varlığından düşünün.

Mourinho en fazla Drogba üzerinden 2-3 Afrikalı yetenekli oyuncu belki ikna edebilir ama o isimler bile kesin gelir diyemeyiz. Geçen seneki maymun gibi zıplama ve bizim bunu yaymamız vs bile az da olsa bu imajını da zedeledi bana göre.

Ayrıca yeni nesli yakalayabilmiş biri de asla değil. Daha 2 sene önce 10 sene öncenin futbolcuları erkekti, adamdı.

Şimdi ki futbolcular ağlar ve adam değil tarzı açıklamaları var. 22-23 yaşında adam buna da bakar.

Roma’da çalıştı oyuncuları suçladı.
Tottenham’a gitti takımı suçladı.
(Almaya çalıştıkları Kim bile en az zevki oynamaktan Mourinho varken aldım dedi)

United döneminde bu takımla kupa kazanmak ve ligi 2. Bitirmek karyermin en büyük başarısı dedi. Oyuncuları suçladı.

Ferdinand, Neville vs gibi eskiler nefret ediyor.

konsantre olamıyorum diyen adamı alıp zaten kaleye nadir şut gelen takımda oynatıp bir de yüksek performans beklemek saçma olur adam bir de ingiliz zaten homesicktir kesin

linç yemeyeceksem şu Adana demirin orta sahası maestroya bi baksak yav.at yedeğe dursun.3 tane Berkan,8 tane kerem eder bence.

Kean > Man Utd

haberleri cogaldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt