Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyenin Bayerni olup Avrupa futboluna damga vurmak istiyorsak dünyanin en iyi yerli futbolculari da bizimle olmak zorundadir

evet absürt gelecek belki ama size basit bir soru soracagim

Osimhene verecegimiz parayi Kenan Yildiz, Hakan ve Ilkay'a gömsek tepkiniz nasil olur?
Kenan iyi Galatasarayli babadan ama çocuk gelir miydi sence okan buruk icin😂

Türkiyenin Bayerni olup Avrupa futboluna damga vurmak istiyorsak dünyanin en iyi yerli futbolculari da bizimle olmak zorundadir

Osimhene verecegimiz parayi Kenan Yildiz, Hakan ve Ilkay'a gömsek tepkiniz nasil olur?
sert olur

Oldu da parayı verip aldık desek Kenan buradaki baskıyı kaldırabilir mi ona emin değilim burası kurtlar sofrası yerli olunca x2 dikkat çekecek maliyeti düşününce x4'e çıkacak.

En ufak hatada yerden yere gömülür.

Mantıklı olmaz özellikle hakana ödenecek para geri dönüşü yok

Parayı kötü kullanmış oluruz.Kenan şu aşamada zaten gelmez İlkay ve Hakan gelecek bize çok fazla şey vaadetmez.Bize 20-30 yaş arası sağlam futbolcular lazım.Yerli oyuncu işini bir şekilde hallederiz Ozan Kabak Melih Demiral Aral Çimşir ya da gurbetçiler felan ama kalite işini İlkayla çözeriz yaşından dolayı uzun yıllar olmaz Hakan da çok genç sayilmaz.Ornek veriyorum Leao mu Hakan İlkay mi deseler ben Leao yu tercih ederim ya da Cheviller Felix Richalidson mu Hakan İlkay Kenan mi deseler açık ara ilk şıkkı tercih ederim parayi harcama olarak.

Hakan yetenek değil çok çalışarak önemli bir yere geldi. Burda çalışmayı bırakır kendini salarsa ciddi bir selçuk inan olma potansiyeli var. Bonservisi düşük olsa neyse, bence o paralar hakanÇ verilmez.

Bu adamdan neden rahatsızsınız onu anlamadım. Kendi de söyledi cuestayı kendi mi belirleyip gidip almış? Bir günah keçisi belirliyorsunuz çullanıyorsunu üzerine. Cuesta için scout ekibi onay vermiş teknik ekip onay vermiş adam da gidip almış. Be suçu var? Ciddi soruyorum sen olsan ne yapacaktın mesela

Adamın suçunu ben söyliyim, scout ekibini komple dağıtıp yeniden kurmaması başka bir sorunu yok. Hiç meziyeti olmayan adama onay veriliyor hatipoğlu suçlu ne güzel ya

Hatipten niye mi rahatsızız

Oha

Oldu da parayı verip aldık desek Kenan buradaki baskıyı kaldırabilir mi ona emin değilim burası kurtlar sofrası yerli olunca x2 dikkat çekecek maliyeti düşününce x4'e çıkacak.

En ufak hatada yerden yere gömülür.

Parayı kötü kullanmış oluruz.Kenan şu aşamada zaten gelmez İlkay ve Hakan gelecek bize çok fazla şey vaadetmez.Bize 20-30 yaş arası sağlam futbolcular lazım.Yerli oyuncu işini bir şekilde hallederiz Ozan Kabak Melih Demiral Aral Çimşir ya da gurbetçiler felan ama kalite işini İlkayla çözeriz yaşından dolayı uzun yıllar olmaz Hakan da çok genç sayilmaz.Ornek veriyorum Leao mu Hakan İlkay mi deseler ben Leao yu tercih ederim ya da Cheviller Felix Richalidson mu Hakan İlkay Kenan mi deseler açık ara ilk şıkkı tercih ederim parayi harcama olarak.

Ozaman söyle sormak isterim

Bayernin önüne forvet bölgesi icin Osimhen veya Woltemade secenekleri konulsa sizce haklarini kimden yana kullanirlar?

Menajer Safonov: Türkler bir futbolcuyu ortaya atmak istediklerinde o ismi Fb için yazıyorlar. Sonra da takımın o kadar parası olmadığı ortaya çıkıyor. Kislyak iyi seviyede bir futbolcu.Şimdi bilmiyorum ama gelecekte onu Avrupa şampiyonasında görüyorum.

Dedik oglum haziran ve temmuzda hiç bi yildiz veya genç isim fbye gelmez diye.simdi bütün fbli muhabirler aynı haberi giriyo. Oyunclar fb cok para teklif etse bile arabistana gideriz,mevzu para olsa diyorlarmış, avrupa olmazsa.itibar kaybı bu asalaklar!

Sercan Hamzaoğlu:

Henüz açıklanmış bir transfer olmasa da,iş sadece para değil…
Bazı gerçekleri de göz ardı etmemek gerekiyor.

➡️Görüştüğümüz temsilcilerin ortak söylediği şey:
Oyuncuların ilk tercihi Türkiye değil.
➡️Avrupa’daki transfer trafiğini izlemek,
➡️Tüm teklifleri görmek ve
➡️Zamanı geldiğinde karar vermek istiyor

⭐ Elbette yıldızlar gelecek ama bazı süreçler karmaşık olabilir ama planlama net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt