Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamdan neden rahatsızsınız onu anlamadım. Kendi de söyledi cuestayı kendi mi belirleyip gidip almış? Bir günah keçisi belirliyorsunuz çullanıyorsunu üzerine. Cuesta için scout ekibi onay vermiş teknik ekip onay vermiş adam da gidip almış. Be suçu var? Ciddi soruyorum sen olsan ne yapacaktın mesela

Adamın suçunu ben söyliyim, scout ekibini komple dağıtıp yeniden kurmaması başka bir sorunu yok. Hiç meziyeti olmayan adama onay veriliyor hatipoğlu suçlu ne güzel ya
Beceriksiz , vasıfsız GS camiasına yakişmayan, parasız , bağlantılari olmayan , dernek reklamini gs den üstün tutan , neye elini atsa kuruttugu, camiayi fener sanıp onlara sallayinca el ustunde tutulacagini sanan, sakatken bile isleri baltalayan son zamanlarin yönetiminde ki uzak ara en rezil herif olduğu için. Ha unuttuğum mahalle esnafi gibi gs yi yönetmeye calısmasi ve 10 yasinda cocuktan bile %85 oranda asrin kazigini yiyebilme ihtimalleri de var.

Ramsdale çok uygun isim ama sonrası olabilecek mi bilmiyorum. Sou çıkamazsa ancak masaya oturur belki yoksa şimdi 20'den aşağı opsiyon koymazlar.

Beceriksiz , vasıfsız GS camiasına yakişmayan, parasız , bağlantılari olmayan , dernek reklamini gs den üstün tutan , neye elini atsa kuruttugu, camiayi fener sanıp onlara sallayinca el ustunde tutulacagini sanan, sakatken bile isleri baltalayan son zamanlarin yönetiminde ki uzak ara en rezil herif olduğu için.
Bu dediklerinin hiçbirinin kanıtı yok. Hiçbir işi baltaladığı falan da yok. Özellikle 40 senedir yapılmayan tesislerde o eleştirilen derneğin ciddi payı var

ibrahim tatlıses in ilginç sigara tutuşu - uludağ sözlük galeri

Hatip daha geçen yıl Macur'un tuzağına düşüyordu taraftar engelledi

Bakın Macur'un geçen yıl rezil olmadığı, kendi taraftarına karşı +1 alabildiği tek olay Hatip ile

Bu dediklerinin hiçbirinin kanıtı yok. Hiçbir işi baltaladığı falan da yok. Özellikle 40 senedir yapılmayan tesislerde o eleştirilen derneğin ciddi payı var
Bunlar iftira olsa mıhlanırdım rtaş gs yoneticisine iftiradan ötürü forum yönetimimiz tarafından. Ama olağan gerçekler oldugu için elestiri oluyor ve kovulmasi yada istifası gerekiyor şu noktada.

Türkiyenin Bayerni olup Avrupa futboluna damga vurmak istiyorsak dünyanin en iyi yerli futbolculari da bizimle olmak zorundadir

evet absürt gelecek belki ama size basit bir soru soracagim

Osimhene verecegimiz parayi Kenan Yildiz, Hakan ve Ilkay'a gömsek tepkiniz nasil olur?

icardinin yanına seviye olarak olmasa da tarz olarak osimhen gibi birini alaibliyorsak ben desteklerim

Ingiliz kaleciyi premier'den söküp getiriyoruz ha?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Türkiyenin Bayerni olup Avrupa futboluna damga vurmak istiyorsak dünyanin en iyi yerli futbolculari da bizimle olmak zorundadir

evet absürt gelecek belki ama size basit bir soru soracagim

Osimhene verecegimiz parayi Kenan Yildiz, Hakan ve Ilkay'a gömsek tepkiniz nasil olur?

Bu olurdu herhold

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt