Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyenin Bayerni olup Avrupa futboluna damga vurmak istiyorsak dünyanin en iyi yerli futbolculari da bizimle olmak zorundadir

evet absürt gelecek belki ama size basit bir soru soracagim

Osimhene verecegimiz parayi Kenan Yildiz, Hakan ve Ilkay'a gömsek tepkiniz nasil olur?
Kabul ederdim 3 üde iyi topçu hele ki kenan arda pr indan daha buyuk muhtemelen şuan daki en iyi yerli.

Ozaman söyle sormak isterim

Bayernin önüne forvet bölgesi icin Osimhen veya Woltemade secenekleri konulsa sizce haklarini kimden yana kullanirlar?
Woltemade forvet arkası ama sorduğunuz mantığı anladım Alman kaliteli bir forvet mi Osimhen mi diye soruyorsak sistemlerine daha uygun olduğu için Alman futbolcuyu tercih ederler.Ancak Türkiye'nin Bayern Munihi olmak başarı anlaminda benzeyebilir oyuncu anlamında düşünürsek Alman oyuncular başarı getiriyor Avrupa'da bizim oyuncularimizin ne vereceği belli değil Hakan la İlkayi almış olsak yaşlarından dolayı 1-2 senelik katkı verirler Avrupa'da kalıcı başarı ve maddiyat anlamında daha fazla gelir düşünüyorsak ve büyük takimlarla baş etmek istiyorsak Sane orneginde ki gibi kaliteli oyuncu çekmemiz gerekiyor.

Bu adamdan neden rahatsızsınız onu anlamadım. Kendi de söyledi cuestayı kendi mi belirleyip gidip almış? Bir günah keçisi belirliyorsunuz çullanıyorsunu üzerine. Cuesta için scout ekibi onay vermiş teknik ekip onay vermiş adam da gidip almış. Be suçu var? Ciddi soruyorum sen olsan ne yapacaktın mesela

Adamın suçunu ben söyliyim, scout ekibini komple dağıtıp yeniden kurmaması başka bir sorunu yok. Hiç meziyeti olmayan adama onay veriliyor hatipoğlu suçlu ne güzel ya

Kaleci işini ucuza çözmeye çalışıyoruz gibi, işimiz yaş.

Hakancılar büyük tongaya düştü gibi duruyor

İnterden yeni sözleşme koparacak sizin sayenizde

Osi işi belli olmadan bir beklentiye girmeyin derim. Ucuz kaleci olursa kiralık opsiyonlu o olur belki. Onu da sanmıyorum.

Pufff.şu dünya kulupler kupasi bitse de ilkay gelse bari ama onun da 10 gunu var nerdeyse :(

ramsdale gardi ile bitebilir bence.kiralik göndermeye açık kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt