Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.968
- 9.968
- 2.398
E hep öyle oluyor zatenHakancılar büyük tongaya düştü gibi duruyor
İnterden yeni sözleşme koparacak sizin sayenizde
Her sene hakan geliyor maşallah bi göremedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E hep öyle oluyor zatenHakancılar büyük tongaya düştü gibi duruyor
İnterden yeni sözleşme koparacak sizin sayenizde
Beceriksiz , vasıfsız GS camiasına yakişmayan, parasız , bağlantılari olmayan , dernek reklamini gs den üstün tutan , neye elini atsa kuruttugu, camiayi fener sanıp onlara sallayinca el ustunde tutulacagini sanan, sakatken bile isleri baltalayan son zamanlarin yönetiminde ki uzak ara en rezil herif olduğu için. Ha unuttuğum mahalle esnafi gibi gs yi yönetmeye calısmasi ve 10 yasinda cocuktan bile %85 oranda asrin kazigini yiyebilme ihtimalleri de var.Bu adamdan neden rahatsızsınız onu anlamadım. Kendi de söyledi cuestayı kendi mi belirleyip gidip almış? Bir günah keçisi belirliyorsunuz çullanıyorsunu üzerine. Cuesta için scout ekibi onay vermiş teknik ekip onay vermiş adam da gidip almış. Be suçu var? Ciddi soruyorum sen olsan ne yapacaktın mesela
Adamın suçunu ben söyliyim, scout ekibini komple dağıtıp yeniden kurmaması başka bir sorunu yok. Hiç meziyeti olmayan adama onay veriliyor hatipoğlu suçlu ne güzel ya
Opsiyonlu kiralık gayet iyi transfer olur. Tutarsa alırızRamsdale gelecek sezonki kalecimiz olacak gibi gözüküyor.
Bu dediklerinin hiçbirinin kanıtı yok. Hiçbir işi baltaladığı falan da yok. Özellikle 40 senedir yapılmayan tesislerde o eleştirilen derneğin ciddi payı varBeceriksiz , vasıfsız GS camiasına yakişmayan, parasız , bağlantılari olmayan , dernek reklamini gs den üstün tutan , neye elini atsa kuruttugu, camiayi fener sanıp onlara sallayinca el ustunde tutulacagini sanan, sakatken bile isleri baltalayan son zamanlarin yönetiminde ki uzak ara en rezil herif olduğu için.
İlkay da öyleE hep öyle oluyor zaten
Her sene hakan geliyor maşallah bi göremedik
Aramızı limonileştirecek postlar atmaktan kaçınmanı şiddetle tavsiye ederimOkan Burukla kafayı bu kadar bozmana üzülüyorum. Tudorla çalışıyor herif bir de a class hoca var başında sanirsin
Yeni kalecimiz Amsdale’lı bir kadro yap bakayımOsi kalmazsa telif atalım bu laleye
Bunlar iftira olsa mıhlanırdım rtaş gs yoneticisine iftiradan ötürü forum yönetimimiz tarafından. Ama olağan gerçekler oldugu için elestiri oluyor ve kovulmasi yada istifası gerekiyor şu noktada.Bu dediklerinin hiçbirinin kanıtı yok. Hiçbir işi baltaladığı falan da yok. Özellikle 40 senedir yapılmayan tesislerde o eleştirilen derneğin ciddi payı var
Türkiyenin Bayerni olup Avrupa futboluna damga vurmak istiyorsak dünyanin en iyi yerli futbolculari da bizimle olmak zorundadir
evet absürt gelecek belki ama size basit bir soru soracagim
Osimhene verecegimiz parayi Kenan Yildiz, Hakan ve Ilkay'a gömsek tepkiniz nasil olur?
Değil hemen Araplara gonderilmeliZanioloya sans verilmesi yerinde bi karar,bakalım görelim
GünayYeni kalecimiz Amsdale’lı bir kadro yap bakayım
Türkiyenin Bayerni olup Avrupa futboluna damga vurmak istiyorsak dünyanin en iyi yerli futbolculari da bizimle olmak zorundadir
evet absürt gelecek belki ama size basit bir soru soracagim
Osimhene verecegimiz parayi Kenan Yildiz, Hakan ve Ilkay'a gömsek tepkiniz nasil olur?