- AdminCP
- #7.641
- 16 Haziran 2010
- 187.910
- 129.547
- 2.478
Yok en son 40+5 teklif yapilmisti ama dolar olarak, yani 40 milyon euro ediyor. Sonucta degisen bir sey yok.Ilki galiba 30-35+bonustu bu direkt 40 cash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok en son 40+5 teklif yapilmisti ama dolar olarak, yani 40 milyon euro ediyor. Sonucta degisen bir sey yok.Ilki galiba 30-35+bonustu bu direkt 40 cash
Deminden şimdiye gelmislerAl Hilal, Victor Osimhen'e 1 yılı opsiyonlu 4 yıl için toplam 160 M€ kontrat teklif etti. (CdS)
Yuh
Yıllığı 40 milyona geliyor biz 25 veriyoruz şuan normal rakamlar Arap piyasası için.Al Hilal, Victor Osimhen'e 1 yılı opsiyonlu 4 yıl için toplam 160 M€ kontrat teklif etti. (CdS)
Yuh
Kozlowski 3m euro alinmis diye kolpa donuyor twitterde
bence tam olarak öyle değil.Osimhen eğer bunuda reddederse demek ki adamın amacı Avrupa'da büyük bir takım...
Son zamanlarda modaya yön veren topcular bizde oynuyor hep
50yi verememislerdi devletten dolayi.
Önceki 30-35+bonusla 40 diye hatirliyorum ben. Bu direkt 40cash
Yok ya. Tanzi’ye göre yıllık 50 reddetti. 45+5 sanırımöyle bir şey olmadı yav
bonuslarla 30-40 arasında bir rakamı reddetti be sonrasında hilal 50ye kadar çıkacak dlye haberler çıktı
buradaki fark muhtemelen sözleşme süresi
önceki teklif 3 yıllıktı ve bonuslarla 40 değil ama yakındı belki şimdi 4 yıl ve net 40 olmuştur
10 Temmuz'da belli olur diyorum ben... Ki büyük ihtimalle bize gelmeyecek...bence tam olarak öyle değil.
erkenden karar vermek istemiyor bence - en azından FIFA kulüpler turnuvası boyunca- orada oynayan takım(lar) - trasnfer açılıncaki durumdan sonra bence ne teklif alıyorsa alacak ve karar verecek.
fakat derdi para olsa 40+5 M mu artık 40 M mu en son reddettiği teklifti zaten (5inci kere mi reddetmişti neydi) - derdi para olsa erkenden çözerdi işi (ya da kulüpler turnuvasına katılmak tatil yapmakta istemiş olabilir - sonuçta Al Hilal belli noktada elenecek)
temmuz ortasına kadar somut bir şey çıkmayacak bence.
En berbatı da rodop bilmem kim bana açıklama yaptı diyor ona inanıyorlar. Adamın bir tane doğru haberi yok, akşamına yalanlanıyor zatenResmi olmayan kaynaklar uzerinden X teki gelismelere gore 2 haftadir ilkaycilar hakancilar copculer begenilmeyenler diye sayfa sayfa muhabbet...lemina vs okan gundeminde takilanlar ayri hikaye..
Sonuc: 0
Asil tendonu kopmus ameliyat olmus adamin haberi ismi cikiyor, ayni gundemi tekrarliyoruz.
Salin gitsin birazcik hakikaten yav