Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhenin "Zaten sezon boyu çöl ikliminde top oynayacağız bari yazın sıcağında öğlen saatinde amerikada top oynamayalım. Turnuva bitsin imzayı atarım"

Bu şekilde düşündüğünü düşünüyorum. Tabi şimdi imzalasa yine turnuvada oynayamıyor onu biliyorum ama bu tahmini turnuva için kadrolar bildirilmeden de yazmıştım

Resmi olmayan kaynaklar uzerinden X teki gelismelere gore 2 haftadir ilkaycilar hakancilar copculer begenilmeyenler diye sayfa sayfa muhabbet...lemina vs okan gundeminde takilanlar ayri hikaye..

Sonuc: 0

Asil tendonu kopmus ameliyat olmus adamin haberi ismi cikiyor, ayni gundemi tekrarliyoruz.

Salin gitsin birazcik hakikaten yav

Kozlowski 3m euro alinmis diye kolpa donuyor twitterde

Osimhen eğer bunuda reddederse demek ki adamın amacı Avrupa'da büyük bir takım...

Osimhen eğer bunuda reddederse demek ki adamın amacı Avrupa'da büyük bir takım...
bence tam olarak öyle değil.

erkenden karar vermek istemiyor bence - en azından FIFA kulüpler turnuvası boyunca- orada oynayan takım(lar) - trasnfer açılıncaki durumdan sonra bence ne teklif alıyorsa alacak ve karar verecek.

fakat derdi para olsa 40+5 M mu artık 40 M mu en son reddettiği teklifti zaten (5inci kere mi reddetmişti neydi) - derdi para olsa erkenden çözerdi işi (ya da kulüpler turnuvasına katılmak tatil yapmakta istemiş olabilir - sonuçta Al Hilal belli noktada elenecek)

temmuz ortasına kadar somut bir şey çıkmayacak bence.

Şu maçta oynanan futbola ve atmosfere bak. Takımların bütçeleri ne kadar düşük kim bilir

50yi verememislerdi devletten dolayi.
Önceki 30-35+bonusla 40 diye hatirliyorum ben. Bu direkt 40cash
öyle bir şey olmadı yav

bonuslarla 30-40 arasında bir rakamı reddetti be sonrasında hilal 50ye kadar çıkacak dlye haberler çıktı

buradaki fark muhtemelen sözleşme süresi

önceki teklif 3 yıllıktı ve bonuslarla 40 değil ama yakındı belki şimdi 4 yıl ve net 40 olmuştur
Yok ya. Tanzi’ye göre yıllık 50 reddetti. 45+5 sanırım

bence tam olarak öyle değil.

erkenden karar vermek istemiyor bence - en azından FIFA kulüpler turnuvası boyunca- orada oynayan takım(lar) - trasnfer açılıncaki durumdan sonra bence ne teklif alıyorsa alacak ve karar verecek.

fakat derdi para olsa 40+5 M mu artık 40 M mu en son reddettiği teklifti zaten (5inci kere mi reddetmişti neydi) - derdi para olsa erkenden çözerdi işi (ya da kulüpler turnuvasına katılmak tatil yapmakta istemiş olabilir - sonuçta Al Hilal belli noktada elenecek)

temmuz ortasına kadar somut bir şey çıkmayacak bence.
10 Temmuz'da belli olur diyorum ben... Ki büyük ihtimalle bize gelmeyecek...
Çok isterdim bir sene daha bizde kalsın CL'de görmeyi...

Resmi olmayan kaynaklar uzerinden X teki gelismelere gore 2 haftadir ilkaycilar hakancilar copculer begenilmeyenler diye sayfa sayfa muhabbet...lemina vs okan gundeminde takilanlar ayri hikaye..

Sonuc: 0

Asil tendonu kopmus ameliyat olmus adamin haberi ismi cikiyor, ayni gundemi tekrarliyoruz.

Salin gitsin birazcik hakikaten yav
En berbatı da rodop bilmem kim bana açıklama yaptı diyor ona inanıyorlar. Adamın bir tane doğru haberi yok, akşamına yalanlanıyor zaten

Yav Ilkay ve Hakan tramsferleri zaten Hatip yapıyormuş. Olacağı varsa da olmaz o transferler. Vizyon yetmezliği sebebiyle ölur o transfer.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt