- 3 Haziran 2015
- 54.392
- 62.631
- 3.963
Halilcan Aytan kim yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen knk sinan yılmaz ve muhteşem topçu analizleri
biz burda ya başka adam izliyoruz ya da dublör yollamışlar sinan yılmaza göre
Hakanla kaleciye ne kadar ödedik?Hakanla kaleci isimleri Osimhen parası ediyor yalnız???
Cuesta-Frankowski-Jelert-Zaniolo-Nelsson-Köhn-Demir-Ross gibi yabancilarimiz var. Bunlardan iyi bir para gelmesi lazim. Almasina aliyoruz ama elden cikarirken zorlaniyoruz. Daha iyi olmaliyiz.Düşünüyorumda takımda oynayamayacak oyuncular bir zahmet kulübün artık gidin demesini beklemeden kendileri bir adım atıp hamlede bulunsalar.Çok sevap alacaklar.Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar.Kereme teşekkürlerimi sunuyorum bu konuda önder oldu.Sıradakilerde artık yani harekete geçseler fena olmayacak.Bir zahmet.Genci yaşlısı topuna sözüm.
Kapıyı 20'den açarlar, direkt para değilde oraya Jelert + 10-12 milyon euro gibi bir formül lazımSözleşmesinin son senesi
ya zaten burda konu frankowskinin ne denli dandik bir topçu olmasına rağmen böyle menajer yalakaları tarafından hyplenması rdaşHocam kanattan önce esas ana konuları olan SAVUNMA sıkıntı.oyun kurmasını ondan istiyen yok ki .Ondan istenen öncelikle adamını kaçırmasın.Gelen kanat akınını durdursun ve bu esnada o yerinde dursun.Sıkıntı BU.
Farklı düşünüyoruzİcardi zaten çok sağlam biri. Arkasına Franculino, Yoan Bonny, David Promise gibi birisi alınsa yeterli bir rotasyon olur.
Osi gelmezse mecbur başkasını alırlar. İcardi aşkımız ama herif hazir olmayacak sezonun ilk resmi maçında. Morata da kaliyor mu bilmiyorum gerçi sözleşmesi devam ediyor.
Gelmeden önce buradaki herkes aynı yorumları yapıyordu. Frankowski gelirse acayip birşey olacağını sanmıştım…