Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk twetteki savunma lafı hariç yanlış bişey dememiş hatta hızını kaybetse bile fln da demiş burda rakibin yanından koşup attığı bi tane gol yüzünden fırtına gibi olduğu lanse ediliyordu
ya ben sadece 2-3 tane satır başlarını koydum rengim bi sürü şey var salladığı
yapamadığı şeylere ortalama demiş
ne yapamıyor en basitinden defans yapamıyor ortalama falanda değil yani
yapabildiklerini gayet iyi seviyede yapıyor demiş
iyi seviyede yaptığı bişey göremedik ama hadi kenar ortası diyelim ama o bile iyi seviyede değil yani
kimse izlememişti zaten kim lens maçını açar izler ki ,işte böyle yorumcuların gazıyla herkes fırtına obüs kasırga falan dedi

Sonunda aynı noktada buluştuk

Şimdi anladın işte beni
Yav sen herifi postaliyordun ben başkaları gibi ilk maçta fit bir İcardi olmaz diyorum. Onun tam hazır olması 2-3 ay daha zaman alir yani Kasım ayını bulur. Osi olmazsa tek sağlam adam Morata var o da gidiyorsa mecbur birini almaları lazım.

Olur da Morata kalırsa, İcardi + genç profilde birini de alabilirler demek istiyorum. Mesela Belçika liginde oynayan iki tane hayvan herif var onlardan biri alınabilir bu durumda

Yav sen herifi postaliyordun ben başkaları gibi ilk maçta fit bir İcardi olmaz diyorum. Onun tam hazır olması 2-3 ay daha zaman alir yani Kaşık ayını bulur. Osi olmazsa tek sağlam adam Moeata var o da gidiyorsa mecbur birini almaları lazım.

Olur da Morata kalırsa, İcardi + genç profilde birini de alabilirler demek istiyorum. Mesela Belçika liginde oynayan iki tane hayvan herif var onlardan biri alınabilir bu durumda
Yaw sakat değilken hazır olamadı 1.5 sene boyunca

Ve üstüne çapraz bağ sakatlığı yaşadı

Sizin hazır olurdan kastınız ilk sezon icardiyse allah çarpsın ki 6 ay daha beklerim hatta ben derim bekleyin diye ama bu adam yine geçen sene gibi ondan önceki sene gibi sahada kımıldamadan üç ileri beş geri yapacak hepsi bu

Hazır olmak bu değil

Kerem demirbayın forvet versiyonu gibi bişi oldu ah keşke ilk zamanki icardi olsa ben burda 10 no bile istemez osimenle ikisi oynasın derdim ama yok o adam,olmayacak da

Prime Ilkayı almayı düşünemezsin. Prime Hakanı neredeyse alacaksın. Bence sorunun cevabı belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt