Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.427
- 95.425
- 4.978
bana küsmüş ahbert haha bile atmadıKüstün mü heis bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana küsmüş ahbert haha bile atmadıKüstün mü heis bize
bana küsmüş ahbert haha bile atmadı
Dinozor musun agabey
Yav yok ne alakası var.bana küsmüş ahbert haha bile atmadı
Söylemiyor ki ne yaptığımı. kaç kere laf attım tepki bile vermediNaptın heis Kolpgün abiye
Dün elinden kupa alındı, daha kötü şeyler yaşandıbana küsmüş ahbert haha bile atmadı
Seninle farklı bakıyoruz bu olaya o yüzden senle sittin sene anlaşmak mümkün değil, senin ondan beklentin Osimhen gibi fit olması onu unut bir defa.Yaw sakat değilken hazır olamadı 1.5 sene boyunca
Ve üstüne çapraz bağ sakatlığı yaşadı
Sizin hazır olurdan kastınız ilk sezon icardiyse allah çarpsın ki 6 ay daha beklerim hatta ben derim bekleyin diye ama bu adam yine geçen sene gibi ondan önceki sene gibi sahada kımıldamadan üç ileri beş geri yapacak hepsi bu
Hazır olmak bu değil
Kerem demirbayın forvet versiyonu gibi bişi oldu ah keşke ilk zamanki icardi olsa ben burda 10 no bile istemez osimenle ikisi oynasın derdim ama yok o adam,olmayacak da
Ya ne kötü şeyler yaşadı, foto atacam dedi hepimizi zirveye çıkardı foto gelmeyince hepimiz mental çöküş içindeyiz. Narsizm bu
Shorlith iyi süre bulamadığı için şikayetçi alalim derim nedersinLukaku'yu sağmalık inek niyetine mı alıyoruz üstad?
Levent abinin kupasını verin
Orkun mu Hakan mıeğer illa bonslu türk alınacaksa o hakan olsun
uğurcan denen kazma uzak dursun!!!!!
Ciddili post atıp bağırtmaHakan'ı inter 6 numaraya devşirdi ama bence bizde üst seviyede 8-10 da oynar. Çok yönlü oyuncu
akılma kupa ve 2 kız geldi