Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Beni engellemiş galiba yaniye etiketlemıyon korkuyon mu
Hatırlarsan seni elinden almaya çalışırken onla arayı bozmuştum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni engellemiş galiba yaniye etiketlemıyon korkuyon mu
oyle kurulmus da zararin neresinden donsen kardir. sari ile kirmizi bir suru farkli sekilde birlikte kullanilabilir. tam ortadan duz bir cizgi bir tarafi sari bir tarafi kirmizi cirkin bir goruntu bence.
Türk Erkeği Siyaset - Futbol - Kadın Konuları'nın en az 2 tanesinden anlamak zorundaBen de siyaset bilgisi yok o yüzden ağırlığı diğer 2'sine verdim Onur'um
![]()
Bunun kanalını izleyen utanmazdır
okBen bu lucimiyi beğenmedim pavlovic veya aleksandro yu alalım derim
Var mı hala bunlara para veren enayiler?İkisi de ama yaşamda para yok, ilişki de var.
kendisi benim dostumdurBeni engellemiş galiba ya
Hatırlarsan seni elinden almaya çalışırken onla arayı bozmuştum
daha yeni basladikHakanla uğurcan geyiği bittiyse , martinez ve silvaya geçelim..
Yollanacak oyuncularla ilgili herhangi bir haber cikmamasi da bizim adimiza olumsuz
Zaniolo mesela
Cl den dolayi kalmak isteyebilir cünkü bizden sonra üc takim da sansini denedi ve olmadi
Digerlerini mantikli bulmam ama Ugrucana kale verecegime, trabzona gereginden fazla oara verecegime Gunay a kale veririm direkt.Uğurcan olmaz , Berke olmaz , Hakan olmaz, Yunus olmaz, Apo CL’de olmaz.
BAY gidince yerli kim olacak acaba taraftarımız bütün yerlilere burun kıvırıyor maşallah.
Bu gidişle CL listesine 15 kişi falan yazıcaz.
Walker günün sonunda Fb iki yıl için €10m veriyorken €2.5m'ye bir yıllığına Everton'la anlaşacak gibi görünmekte
Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyliyimkendisi benim dostumdur
NiyeBeke para harcamak maalesef sacma
Beke para harcamak maalesef sacma
Bilgi ve farkındalık her zaman paraya dönüşür. Senin de müşteri olduğun bir alanda satış yapan kişi seni enayi ya da keriz görebilir. Önemli olan kişinin aldığından tatmin olması.Var mı hala bunlara para veren enayiler?
Çakma mason!! kapa televizyonu hemenHakanı tek fatih hoca oynatabilir
buruk hakanı oynatamaz çapı yetmez!