Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden Günay'a çok büyük haksızlık var. Haber doğruysa

Çıkan her yerli isme burun kıvıran arkadaşlarımıza hatırlatma.

En az 2’si kaleci maks 25 kişi liste bildirebiliyorsun. Öte yandan bu listedeki oyunculardan en az dördünün, 15-21 yaşları arasında en az üç yıl bu kulüpte forma giymiş olması gerekiyor. Bir başka kriter ise dört oyuncunun da 15-21 yaşları arasında yine en az üç sene, o takımın mücadele ettiği ligde herhangi bir kulüpte oynamış olması gerekiyor. Ayrıca bu sekiz oyunculuk kriterini yerine getiremeyen kulüpler, sekiz oyuncuyu tamamlayamadığı her bir futbolcu için, 25 kişilik listesini bir kişi eksiltmesi gerekiyor.

Bu kriterlerin dışında; 1 Ocak 1995 ve sonrası doğumlu oyuncular için farklı bir kriter mevcut. Bu oyuncular, 15 yaşından sonra en az 2 yıl bu kulübün formasını giymişlerse kulüp, bu oyuncular için listede sınırsız kayıt hakkına sahip oluyor.

Niye bakamayayım. Bir sürü forma tasarımımız var içlerinden en çok parçalıyı beğeniyorum. Dünyanın dört bir yanından yabancıları gs parçalı forması ile görmemiz boşa değil. Güzel bir tasarım
her sene parcalı forma cıkarırsan herkesın ustunde de parcalı forma gorursun dogal olarak.

eyvah Ugurcan olacak gibi

IMG_5762.webp

Harbiden Günay'a çok büyük haksızlık var. Haber doğruysa
Hmm Günay’ın olmaması kötü olmuş
Ben açıkçası çok beğeniyorum Günay soğuk kanlı ayağı musleradan bile iyi bir kaleci refleksleri de daha iyiydi
Günay için yabancı 30M verilmiş kaleciden mi forma almak daha kolay 10M verilmiş Uğurcandan mı?

Günay için daha iyi.

Uğurcan’ı kesmesi daha kolay yabancı kaleciye göre.

her sene parcalı forma cıkarırsan herkesın ustunde de parcalı forma gorursun dogal olarak.
Büyük takımların 1.forması sabittir. Real madrid, chelsea, manu ......say say bitmez. Güzel bir tasarım olmasa yabancı adam giymez emin ol, fanatik değil sonuçta güzel bulduğu için giyiyorlar

Dünyada kaleci kalmamış gibi ortalık karışmaması için bile almam.Bizimkiler yine en kolay hangi transfer olur ona gitmişler.

Trabzonla dalga fln gecelım salmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt