- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Harbiden Günay'a çok büyük haksızlık var. Haber doğruysa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund mohikana 7 puan vermısKulislerde yılın forum olayı yaşandı haberiniz yok
her sene parcalı forma cıkarırsan herkesın ustunde de parcalı forma gorursun dogal olarak.Niye bakamayayım. Bir sürü forma tasarımımız var içlerinden en çok parçalıyı beğeniyorum. Dünyanın dört bir yanından yabancıları gs parçalı forması ile görmemiz boşa değil. Güzel bir tasarım
Harbiden Günay'a çok büyük haksızlık var. Haber doğruysa
Günay için yabancı 30M verilmiş kaleciden mi forma almak daha kolay 10M verilmiş Uğurcandan mı?Hmm Günay’ın olmaması kötü olmuş
Ben açıkçası çok beğeniyorum Günay soğuk kanlı ayağı musleradan bile iyi bir kaleci refleksleri de daha iyiydi
Sınır yüzünden……………..
Büyük takımların 1.forması sabittir. Real madrid, chelsea, manu ......say say bitmez. Güzel bir tasarım olmasa yabancı adam giymez emin ol, fanatik değil sonuçta güzel bulduğu için giyiyorlarher sene parcalı forma cıkarırsan herkesın ustunde de parcalı forma gorursun dogal olarak.
renkleri begeniyorum. parcalı forma sevmiyorum.Ekin kafa açmayı kes yav daha renklerimizi beğenmiyorsan takım değiştir geç işte herkes mutlu