Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tzolakis icin hic sormusmuyuzdur meraktayim.

Chelsea sacma fiyat diretebilir kendince ama tzolakis icin eger oyuncunun aklina yatarsa olympiakos asiri zorluk cikarmaz dusuncesindeyim/chelsea-petrovic senaryosuna gore
Hic haber cikmadi o yuzden bilemiyorum.

Aslinda pahali bu kaleciler o yuzden Elia Caprile gibi bir kaleciye gitmelerini de bekliyorum en azindan daha ucuza alabiliriz diger isimlere nazaran.

Hic haber cikmadi o yuzden bilemiyorum.

Aslinda pahali bu kaleciler o yuzden Elia Caprile gibi bir kaleciye gitmelerini de bekliyorum en azindan daha ucuza alabiliriz diger isimlere nazaran.
Iyi fizik iyi refleks iyi yas . Isim bende onemli degil valla su 3 unun iyi kotu bir araya geldigi kombinasyonda

Çalhanoğlu ve Petrović'te görüleceği üzere Avrupa kulüplerinin tok satıcı moduna geçtiği günlerdeyiz.

İleride adını çok duyarız.

Tzolakis kale için en mantıklı haml olur hem yaş bakımından hemde tecrübe olarak isimi geçenlerin çok önünde bir kaleciye 15 üstü sıkacakswk tzolakise okey olurum

Muhtemelen Hakanı takımında görmek istemeyecek yegane taraftar bir kısım Galatasaray taraftarı olabilir.kimisi pahalı diye istemeyebilir saygı duyarım ama yok hakan topçu mu yok bizde lemina sara var ne Hakanı diyenleri anlamak mümkün değil. Bunu diyenler ya futboldan gram.anlamiyor yada Hakanı hiç izlememisler

Üst düzey kaleciler olmuyor sanırım.Uğurcan işi doğruysa tabi.

Olurda Sara gider Hakan falan gelir ise takımın yaş ortalaması iyice yükselecek. Genç isimlere yönelsek daha iyi olacak sanki.

Üst düzey kaleciler olmuyor sanırım.Uğurcan işi doğruysa tabi.
Üst düzey olmasına gerek yok oyuna uygun takımla diyalog kurabilecek bir kaleci olsun yeterlidir… kaleci olarak ya da oyuncu olarak isim yapmış birisinden ziyade verim alabileceğimiz oyuna uygun isimlerin peşinde koşturulmalı…

Tzolakis in olma ihtimali petrovicten de zor bence bir kere adamların baskani bir dert. Parayada ihtiyacı yok

Üst düzey olmasına gerek yok oyuna uygun takımla diyalog kurabilecek bir kaleci olsun yeterlidir… kaleci olarak ya da oyuncu olarak isim yapmış birisinden ziyade verim alabileceğimiz oyuna uygun isimlerin peşinde koşturulmalı…
Bence kaleci çok önemli bir mevki, hele Muslera gibi bir efsane sonrası...

Orta şeker birini alırsak, mesela Pena gibi, 2-3 hatalı gol sonrası ciddi sorun olabilir.Baskıyı net

kaldırabilecek biri lazım bence.

Sa

IMG_4598.webp

Muhtemelen Hakanı takımında görmek istemeyecek yegane taraftar bir kısım Galatasaray taraftarı olabilir.kimisi pahalı diye istemeyebilir saygı duyarım ama yok hakan topçu mu yok bizde lemina sara var ne Hakanı diyenleri anlamak mümkün değil. Bunu diyenler ya futboldan gram.anlamiyor yada Hakanı hiç izlememisler
Hakanin futbolculuguna ben birşey demiyorum ama maliyet olarak karşıyım ve bizim takima uygun olup olmadığı konusunda şüphelerim var.Mertens mesela skorer ve pres yapan bir oyuncuydu baskılı futbola uygundu.Yerine alınacak oyuncununda Felix tarzı olmasını isterim.Hakan Çalhanoğlu bizi bir üste çıkarır mı çıkarmaz mi sorulması gereken soru bu.

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, Galatasaray’dan Elias Jelert’i kiralamak istiyor. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt