- 16 Haziran 2010
- 204.046
- 156.115
- 6.838
Hojlund manuda kaliyor
Gecen milli takim macindan sonra demisti kendisi zaten , uzun yillar daha kontratim var neden Manu'dan gideyim diye birsey demisti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hojlund manuda kaliyor
Hic haber cikmadi o yuzden bilemiyorum.Tzolakis icin hic sormusmuyuzdur meraktayim.
Chelsea sacma fiyat diretebilir kendince ama tzolakis icin eger oyuncunun aklina yatarsa olympiakos asiri zorluk cikarmaz dusuncesindeyim/chelsea-petrovic senaryosuna gore
Iyi fizik iyi refleks iyi yas . Isim bende onemli degil valla su 3 unun iyi kotu bir araya geldigi kombinasyondaHic haber cikmadi o yuzden bilemiyorum.
Aslinda pahali bu kaleciler o yuzden Elia Caprile gibi bir kaleciye gitmelerini de bekliyorum en azindan daha ucuza alabiliriz diger isimlere nazaran.
Üst düzey olmasına gerek yok oyuna uygun takımla diyalog kurabilecek bir kaleci olsun yeterlidir… kaleci olarak ya da oyuncu olarak isim yapmış birisinden ziyade verim alabileceğimiz oyuna uygun isimlerin peşinde koşturulmalı…Üst düzey kaleciler olmuyor sanırım.Uğurcan işi doğruysa tabi.
Bence kaleci çok önemli bir mevki, hele Muslera gibi bir efsane sonrası...Üst düzey olmasına gerek yok oyuna uygun takımla diyalog kurabilecek bir kaleci olsun yeterlidir… kaleci olarak ya da oyuncu olarak isim yapmış birisinden ziyade verim alabileceğimiz oyuna uygun isimlerin peşinde koşturulmalı…
Hakanin futbolculuguna ben birşey demiyorum ama maliyet olarak karşıyım ve bizim takima uygun olup olmadığı konusunda şüphelerim var.Mertens mesela skorer ve pres yapan bir oyuncuydu baskılı futbola uygundu.Yerine alınacak oyuncununda Felix tarzı olmasını isterim.Hakan Çalhanoğlu bizi bir üste çıkarır mı çıkarmaz mi sorulması gereken soru bu.Muhtemelen Hakanı takımında görmek istemeyecek yegane taraftar bir kısım Galatasaray taraftarı olabilir.kimisi pahalı diye istemeyebilir saygı duyarım ama yok hakan topçu mu yok bizde lemina sara var ne Hakanı diyenleri anlamak mümkün değil. Bunu diyenler ya futboldan gram.anlamiyor yada Hakanı hiç izlememisler
Gyökeres konuşuluyor.Osimhen isine sicak bakmiyorum alternatifi İsak'mis en kotu onu aliriz