Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.949
- 48.279
- 4.933
Şimdi keyif sürelim ilk hazırlık maçında geri döneceğiz elbetEvet totemin yokoldu.
Hani " Bok gibi kadro" ? Nerde?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi keyif sürelim ilk hazırlık maçında geri döneceğiz elbetEvet totemin yokoldu.
Hani " Bok gibi kadro" ? Nerde?

Acayip bklaniyor da Davide imza+maaş gommekten çok daha mantıklı iş olur almak neden girisimimiz yok anlamıyorum
Penayı gördük zaten o olmaz… ama şunında bilmek gerek çoğumuz kaleciden anlamayız…Bence kaleci çok önemli bir mevki, hele Muslera gibi bir efsane sonrası...
Orta şeker birini alırsak, mesela Pena gibi, 2-3 hatalı gol sonrası ciddi sorun olabilir.Baskıyı net
kaldırabilecek biri lazım bence.
Temmuz ortasi en az diye dusunuyorumOsimhen transfer meselesi ne zaman belli olur? Çok bekleyecekmişiz gibi geliyor.
Almanya kampı olsaydı da Hakan Kuzu sen ben sahaya meşale atsaydık KemalimmEvet bu sene kampa gitmeyeceğimiz kesinleşmiş btw
Ben artık eski ben değilimAlmanya kampı olsaydı da Hakan Kuzu sen ben sahaya meşale atsaydık Kemalimm
Yok Corinthians sanırım 2metre bi herif siyahıPalmeiras'in kalecisini mi diyorsun?
Hangi doğa sporları bunlar DorukçumSelamlar herkese, uzun süredir forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum. Üye olup sizlerle birlikte vakit geçirmeye karar verdim. Tanışma bölümüne mesaj gönderemiyorum buradan yazıyorum bu sebeple.
Ben Arda, 27 yaşındayım. Evliyim, doğa sporlarıyla uğraşmayı çok seviyorum. Antalyalıyım, Antalya'da yaşıyorum, hepinize saygılar selamlar
Güçten kuvvetten düştün KemalimBen artık eski ben değilim
Çilgın gurbolar sahayi bastıAlmanya kampı olsaydı da Hakan Kuzu sen ben sahaya meşale atsaydık Kemalimm
ÇOk bir para değil sankiÖnemli olan Osimhen tarafı değil zaten Napoli tarafı
75 milyon eurodan bahsediyoruz
ben niye küvetten düştün diye okudum yavGüçten kuvvetten düştün Kemalim