Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer.webp

Böyle bir nöbet.

Acayip bklaniyor da Davide imza+maaş gommekten çok daha mantıklı iş olur almak neden girisimimiz yok anlamıyorum

biz de ayni sebepten ilgilenmeyiz fb de. taraftar kim oldugundan bagimsiz surekli pahali adam istiyor. david muhtemelen en az bu sene osimhen’in aldigi kadar maas alacak. iyi herif de hava topu yuzdesi dusuk adam okan buruk doneminde korkutuyor yine de o boyla.

Barış Alper 35'ten aşağı bırakılmamalı. Günümüz piyasasında böyle diri, sakatlanmayan oyuncu bulmak zor. Tekniğini biraz daha geliştirse zaten direkt 60M eder.

Bizde kalırsa Sane ile de sağlı sollu şampiyonlar liginde çok büyük iş yapacak. 25M civarı asla göndermezdim.

Bayern Telekomla gögüs sponsorluk anlasmasini uzatmis. Senede artik 65 milyon € alacaklarmis. Barca, Real ve United sanki 70 aliyordu. Yaklasmislar onlara.

Osimhen transfer meselesi ne zaman belli olur? Çok bekleyecekmişiz gibi geliyor.

Bence kaleci çok önemli bir mevki, hele Muslera gibi bir efsane sonrası...

Orta şeker birini alırsak, mesela Pena gibi, 2-3 hatalı gol sonrası ciddi sorun olabilir.Baskıyı net

kaldırabilecek biri lazım bence.
Penayı gördük zaten o olmaz… ama şunında bilmek gerek çoğumuz kaleciden anlamayız…

Selamlar herkese, uzun süredir forumu ziyaretçi olarak takip ediyordum. Üye olup sizlerle birlikte vakit geçirmeye karar verdim. Tanışma bölümüne mesaj gönderemiyorum buradan yazıyorum bu sebeple.

Ben Arda, 27 yaşındayım. Evliyim, doğa sporlarıyla uğraşmayı çok seviyorum. Antalyalıyım, Antalya'da yaşıyorum, hepinize saygılar selamlar
Hangi doğa sporları bunlar Dorukçum

Juventus have offered Viktor Gyökeres an £11m-a-year contract as they try to beat Arsenal and Manchester United to his signing.

(Source: @MirrorFootball)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt