Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Suat Kara Gözümüz aydın abi Kerem gidiyormuş, zu eyüpspor.
onurcum ,

-haber verdigin icin tesekkurler .

babel'in ayrilisi donemi de benzer bakista idim.

habere donersek,
kadro ozelinde gecen sezon elde tutulmasi hata idi . bu haber bi tik gec oldu . yine de nispet iyi bir haber kadro yapilanmasi baglaminda....

hadi ilk sezon deneme yanilma bazli alindi ,sure de verildi diyelim . ancak gecen sezon takimda tutulmasi nazarim da bold hocaya yazar. bunu da sezon basi ortasi ve sonu defalarca cesitili basliklar da vurguluyorduk hatirlarsan .

genel. kadro ozelinde ;
-rotasyonda- yanilma olmayacak profiller olmali . coklu kulvar da , girdi mi sahaya siritmayacak isimler oyunumuza uyan isimler bakilmali . ve en onemlisi fizik ,fizik kon olarak hazir isimler olmali .

kadroyu yedek kulubesini hatirliyorum da,
sezona baslamadan ; *efe kiraya verilmeliydi, *eyup de keza . *yusuf'u da rotasyona bile entegre etmeyeceksen - ne diye ana kadro da tuttuk anlamadigim isler .

neyse. kerem den sonra gecen sezon yedekte olanlar ve ^frank ,^jelert dahil yollanmasini bekliyorum. ama *kira ama ^temelli .

altyapidan cikan metehan'in da bize uygun olmadigini dusunuyorum . bugune dek aldigi sureler zarfindaki oyunu ve performansini da begenmedim . duz bir stoper malesef.
tipoloji olarak ,saha ici oyun geliskenleri olarak .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek

saygi ve selamlar .

şu part izlenilsin de hakan konusunda biraz nasiplenilsin

18 Milyon + Bonuslar

Bence totalde 21-22 gibi bi bonservis bedeliyle Hakan gelecek gibi hissediyorum.

4-3-3'ün tillahını oynarız 2 tane de delici kanat forvetimiz varken üstelik (Sane-Barış)

Hakan Ç geriden oyunu kuracak.
Sara veya Lemina oynadığında oyunu çift yönlü oynayacak.
Torreira ise sürekli önde baskıya başlayacak.

Hakan la kaleci isimleri çıktı Osi geri planda kaldı

Günün gelişmeleri nelerdir, özet alabiliyor muyuz
1750174818012.webp

Millet Sara yı ne çabuk silmiş..

Yahu bu adam özel biri oyun stili.. oyun görüşü..

Sara mı Hakan mı bin defa Sara ..

Parayı en az harcayacağımız profile 25 milyon euroyu gömmek üzereyiz

Madem ortasahaya 25 milyon euro gömeceğiz 2.bi Toreria ya alalım

Okan yine yanlış bi transfer stratejisi içinde

Düşünüyorumda takımda oynayamayacak oyuncular bir zahmet kulübün artık gidin demesini beklemeden kendileri bir adım atıp hamlede bulunsalar.Çok sevap alacaklar.Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar.Kereme teşekkürlerimi sunuyorum bu konuda önder oldu.Sıradakilerde artık yani harekete geçseler fena olmayacak.Bir zahmet.Genci yaşlısı topuna sözüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt