Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.522
- 7.711
- 1.898
Elber e talip olmuş muyduk yahu ? Jancker i hatırlıyorum daElber ve Juninho'yu da unutma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elber e talip olmuş muyduk yahu ? Jancker i hatırlıyorum daElber ve Juninho'yu da unutma
Bu hakan belli ki boş boğaz bir tipYav o olmaz zaten de, Sane cunku bizim gurbetcilerle iyi anlasir cogu Almanya'dan zaten o yuzden bu tarz numara icin bir polemik cikma sansi cok dusuk. Sadece su yorumcular ve yakinlari boyle abidince mesaj atmamasi lazim insanlari bos yere geriyorlar sonra.
Emana, RosickyElber ve Juninho'yu da unutma
Jeremies bile gelmediMadem eskileri yad ediyoruz. Gazetelerden az effenberg haberleri okuyup hayal kurmadik![]()
Son doneminde talip olmustuk ama herif gelmek istememisti.Elber e talip olmuş muyduk yahu ? Jancker i hatırlıyorum da
neden olmasinHakan ve ilkay dünya kulüpler kupası bitince birlikte gs'ye gelir mi acaba.
adamların gündemi bizim nöbetten daha hareketli ve yoğun
bayernli elber mi ? forvetSon doneminde talip olmustuk ama herif gelmek istememisti.
Sunu da hatirlarmisin?
![]()
Fenerbahçe taraftarından Elber'e Galatasaray tepkisi!
Bayern Münih'in efsanesi olarak organizasyonda yer alan Giovane Elber'in Galatasaray sözleri tepki gördü.www.milliyet.com.tr
O da Almanci zaten, yakin dost olabilirler bunlar normal. Hakan bizim transfer listemizi bilemez ama bazi isimleri ogrenmis olabilir tabi sonucta direkt gorusmeye gelmis Turkiye'ye.Bu hakan belli ki boş boğaz bir tip
Serhat akın denen elemana bile gidip transfer listemizi vermiş
Teklifimizden baya etkilenmiş olmalı bilmiyordum. Garip bir şekilde cm de Elber iş yaparken gerçekte Roque Santa Cruz oynuyordu.Son doneminde talip olmustuk ama herif gelmek istememisti.
Sunu da hatirlarmisin?
![]()
Fenerbahçe taraftarından Elber'e Galatasaray tepkisi!
Bayern Münih'in efsanesi olarak organizasyonda yer alan Giovane Elber'in Galatasaray sözleri tepki gördü.www.milliyet.com.tr
Hakan ve ilkay dünya kulüpler kupası bitince birlikte gs'ye gelir mi acaba.
Baggioyla ulu önder Hagiyi beraber oynatacaktik son anda gelmemişti
elber çok iyidi ama partnerini falan hiç hatırlamıyorum ama çift forvet oynuyordu bayern renktaş yazmış santa cruzdubayernli elber mi ? forvet