- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
brezilyali ricarlisonu ya da Jonathan David alirlar gunun sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav 433 ve İbrahim kirkayak sağlam kaynaklar.ustune romano girdi haberiHakan konusunda Metecan haber girdirdi 433'e. Buchi ile Osimhen ne ise Hakan ile de Metecan o. Galatasaray hiç ilgilenmiyor demek için ya kafasını kuma gömmüş olmalı ya da bunu kaynak diye gördüğü birisi sağlam trollüyor. O kadar egoist Tweet atıp duruyor ki engelledim geçen gün
Hiç alakası yok abi ya.mustafa cengiz para vermedi almadık ırfancaniHakan işi aynı Irfancan dönemine benzedi.
Beklentilerin altında kaldı. Douglas Luis de beklentilerin altında kaldı. Genel olarak Juve beklenti altı kaldı desek yeridir.Serie A izleyen varsa ozellikle Juve. Khepren Thuram nasildi sezon genelinde
Sara yerine keske olsa dedigim isimdi(imkansizdi tabi babasinij juve baskisiyla ama)
Evet, ama 150 milyonu tak diye çıkarmayacaksın. Ayrıca Osimhen zaten 75 ve en az 3 adam ilk 11'e alacağız hatta sol stoper de alırsak 4 oyuncu. Otomatikman +100 olmayacak mı?+150 milyon harcamissin gibi.
Iyi işte. Onların fiyatına çıkmadık şimdi de Inter'in istediğine çıkmayız.Hiç alakası yok abi ya.mustafa cengiz para vermedi almadık ırfancani
Uğur
Boey Davin Lucumi Eren
Lemina Bissouma
Guessand Brandt Sane
Osimhen
Küçük maçlarda
Bissouma Torreira
bir vaat de ben vereyim böyle olmayacakBernardo silvanin kaptan olmasiyla ben totoyu kurtardim..
Biri gider, ben kulübü tanıyorsam, son günlerde Leminayı araplara satarız.Hakan Çalhanoğlu transfer fırsatı bütün planımızın içine etti arkadaşlar.
Mis gibi boey ve osimhen ve stoper alıp transferi kapatacaktık.
Bu kadar orta saha ile biz ne yapacağız=?
Hakan Ilkay geliyor Lemina sara gidiyor2 senedir avrupada tepemize vura vura Okan hocamıza orta sahanın önemini öğrettiler. Orta saha futboldaki en önemli mevki tartışmasız.
Lemina-sara-torreira hattına Hakan + Salih Özcan veya Hakan + genç yabancı bir orta saha eklemesi kusursuz olacak