Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 yıllık verirler mi hiç sanmıyorum. Turkcell 3-4 yıl 10 milyon diyorlardı sankiSocar 12 olayı doğruysa teşekkür ederim yapıspora
10 milyon USD
O iş olmaz dostum bir yıllık maliyeti 20 m dolarJhon duran morata yerine düşünülüyor olabilir. Çünkü teklif yapmisiz
Dua lipa geliyordu hani. Bu fenomeni napalimkim bu
Avrupa için alexsandro gibi bi stoper lazım katılır mısın rtaş? Apo çok temassız ve hantal kalıyor doğru mu?Avrupa başarısının yerini hiçbir şey tutmuyor bir çeyrek görsek göre daha çok kapı açılır bize.
Sanchez çağırsin gelsin. Bize cuesta kazığıni unutturmasi lazimAlexsandro'yu alak işte Lucumi gelmek istemiyorsa
Niye 2 kere ediyorum yazdın la. Eko mu yaptiSeni Rabbime havale ediyorum ediyorum.
Doğru hem de Abdülkerim haftada iki maçı kaldıramıyor zaten tek maça düşünce performansı arttı yine. Alessandro benim de favorim Brezilya milli takımına seçildi olacağı varsa da zor gibi.Avrupa için alexsandro gibi bi stoper lazım katılır mısın rtaş? Apo çok temassız ve hantal kalıyor doğru mu?
Bence de net zor transfer artık. Milli takım işi trabsferi zorlaştırdı. Şu anda kapıyı 25-30dan aşağı açmazlarDoğru hem de Abdülkerim haftada iki maçı kaldıramıyor zaten tek maça düşünce performansı arttı yine. Alessandro benim de favorim Brezilya milli takımına seçildi olacağı varsa da zor gibi.