- 26 Ocak 2021
- 41.407
- 40.689
- 3.078
Yaz vakti terlemişsindir de ne güzel duş aldırmış hanımefendi sana iste rtas daha ne.bugün su faturasınin anasını ağlattı ester durduk yere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz vakti terlemişsindir de ne güzel duş aldırmış hanımefendi sana iste rtas daha ne.bugün su faturasınin anasını ağlattı ester durduk yere
ter Stegen Galatasaray'a henüz yeşil ışık yakmadı.Galatasaray, bu transferde birkaç dünya deviyle yarış halinde.(Burhan Can Terzi)
Ekli dosyayı görüntüle 291622
Kolpa Kemal daha güvenilir kaynakter Stegen Galatasaray'a henüz yeşil ışık yakmadı.Galatasaray, bu transferde birkaç dünya deviyle yarış halinde.(Burhan Can Terzi)
Ekli dosyayı görüntüle 291622
Twitter haber sayfaları seriden açıklamayı giriyor.Oyle bir beyani yok.
Yalancinin biri ilk once atti diger salaklar da pesinden kosuyor.Twitter haber sayfaları seriden açıklamayı giriyor.
Hatunları stalkladigim hesapbugün su faturasınin anasını ağlattı ester durduk yere
bugün su faturasınin anasını ağlattı ester durduk yere
hakanın futbolcu özellikleri konusunda hakanı istemeyenleri terse düşürecek ama bize gelip gelmemesi konusunda ise sevindirecek bir video olmuş
Konudan atacam seni
Ligden mi çekilsek
Hatunları stalkladigim hesap
Ekli dosyayı görüntüle 291629
Sürekli volelik pas atıyorsun sametŞu işin ekmeğini de sen yedin hee
Ester'i ben aldım ve bu Konu'yu burda kapattık ErzinliEsterle'yi kime aldık?
:red:incelediği maçlar referans alınacak maçlar değil hepsi psg bayern barcelona gibi topa hakim rakiplere karşı. Bu tarz rakiplere karşı yüksek konsantrasyon ve kompatk oynarsın yardımlaşma çok olur. bu maçlardaki defansif aksiyonlar feci yanıltır.
Mesela sofascore dan bize ters gelebilecek genoa, fiorentina feyenord gibi takımlara karşı ne yapmış diye baktım o tarz maçların hiçbirinde 7.0 puanı geçememiş penaltıdan gol de atmasına rağmen o maçlarda sıçmış. Inter neredeyse bu sene puan kaybettiği maçların çoğunda hakandan kötü performans almış.