Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 milyon euro totalde 1.5 sene icin verilecek (kiralik kontrati tamamlarsa), sen yarim sezon icin verilcek diye yaziyorsun surekli.

Oyuncuya da her 6 ay icin 3 milyon euro yaziyor.
1.5 değil 1 senelik kiralık aldık, toplam 12 milyon euro ödememiz gerekiyor 1 yıl için...

1.5 değil 1 senelik kiralık aldık, toplam 12 milyon euro ödememiz gerekiyor 1 yıl için...
Yanlış sezon sonuna kadar bedelsiz uzatabiliyoruz kiralık sözleşmesini sadece maaşını ödemek şartıyla. 6 kiralama +3+3+3 6 aylık Morata'nın maaşları 1.5 sene için anlaşma bu şekilde Ocak ayı opsiyonu bizde.

Var, 6 ay daha uzatma yaziyor ya direkt olarak. Toplamda da 6 milyon euro kiralama ucreti yaziyor. Eger ekstra bir bedeli olsaydi zaten ayri olarak belirtilmesi lazimdi.
Evet varmış pardon.Bu durumda 1.5 yıllık maliyeti 15 milyon oluyor sanırım.

Sadri denen arkadaş benimle ilgili senelerdir yürüttüğün yıpratma politikasını bi kenara bırak artık,başka fanteziler başka takıntılar bul kendine.sal beni.ilgilenmiyorum senin saçmalıklarınla.ben eglencesine yaziyorum,astroloji tahmin demek zaten.kahinlik bi durum yok @Sadri Baykam bulduğun isimler bile itici senin gibi

Petrovic 1. kaleci olmak istiyormuş. Chelsea'den kesin ayrılacak gibi eğer beklenirse ben başka ciddi talibinin de olmayacağını düşünerek 15+5 gibi bir paraya bitebileceğini düşünüyorum. Çok mantıklı geliyor bana ama Chelsea yüksek bonservis isteğinden ne zaman vaz geçecek bakalım. Yedeği kim acaba?

Anket squid game'deki oylama gibi olmuş. Bu gerilim, bu bıçak sırtı hal nedir böyle. ⏺️⏹️🔼

Zank zunk zank zunk zank zunk...

Hayırcılardan birini öldürelim bari 😁

Bu petrovic için chelsea fiyat düşürsün diye beklersek eylüle kadar kalecisiz gideriz.Transfer dönemi anca avrupada falan kapanınca bunlar kiralık göndermeyi düşünürler vakit var biri verir diye beklerler şimdilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt