Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowskiyle ilgili hiçbir haber çıkmaması ürkütücü

Cuestaya git desen gidecek gibi de franka git desen de gitmemeye çalışacakmış gibi geliyor bana
Şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ya, gerçekten kumaşı iyi kaliteli bir oyuncu. Kamp'a katılsın takıma alışsın vs bir görmek lazım gibi.

Jelert i elden çıkaralım da ne kadar az zarar edersek o kadar iyi. Fm de iş yapıyor ama saha da gram Umut yok.

Şarta bağlı bilmem kaç opsiyon yerine en azından 6 7 bonservise satalım. Şarta bağlı kiraya verdiğimiz kim satıldı ki. Çok saçma olur.

Şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ya, gerçekten kumaşı iyi kaliteli bir oyuncu. Kamp'a katılsın takıma alışsın vs bir görmek lazım gibi.
Defansı da hücumu da Kaan Ayhan kadar değil. Kaan Ayhan diyorum Atam, maksimum kenar stoper olabilecek bir oyuncu ile kıyaslıyorum düşün durumun vahimliğini.

İstatistiğe kalsa kopenhagdaki jelert yeni cafuydu
Lig 1 iyi lig yaw yine de süperlige kıyasla, demek ki sistem futbolcusu sistemde sivrildi bizim kaosta yapamadı herhalde. Umutlu olmak istiyoruz elimizden alma
Follow Me Please GIF

Frankowski uyum sorunu yaşıyor çok belli kamp ile birlikte kadroda yer alırsa umarım beklentileri karşılar

Osimhen olmasa direk Elye Wahi’ye gitmek lazım. Frankfurt denen ölü soyucu tabii bırakırsa. Ekitike giderse yerine oynatırlar büyük ihtimal. Önceden davranmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt