Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.685
- 1.039
- 473
Çolak bir kaleci iki kolu olan bir adamdan nasıl iyi olabilir aklım almıyortzolakis > petroviç

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çolak bir kaleci iki kolu olan bir adamdan nasıl iyi olabilir aklım almıyortzolakis > petroviç
Şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ya, gerçekten kumaşı iyi kaliteli bir oyuncu. Kamp'a katılsın takıma alışsın vs bir görmek lazım gibi.Frankowskiyle ilgili hiçbir haber çıkmaması ürkütücü
Cuestaya git desen gidecek gibi de franka git desen de gitmemeye çalışacakmış gibi geliyor bana
Frankı oynattıkça değeri iyice eridi. Şuan Köln e daha çok talip vardır.Frankowskiyle ilgili hiçbir haber çıkmaması ürkütücü
Cuestaya git desen gidecek gibi de franka git desen de gitmemeye çalışacakmış gibi geliyor bana
Eyvah osi futbolu birakabilir
Atacım kalite eşiğini biraz yukarı mı çeksenŞans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ya, gerçekten kumaşı iyi kaliteli bir oyuncu. Kamp'a katılsın takıma alışsın vs bir görmek lazım gibi.
Acaba imzasi an meselesi de kadir calil ayagina mi böyle dedi?He yaw he, tekte 75 verecekler çok inandık.
Fransa'da istatistikleri çok iyi yaw kötü olamaz ki oyuncu o verilerleAtacım kalite eşiğini biraz yukarı mı çeksen
Frank nasıl kaliteli yaw
Acaba imzasi an meselesi de kadir calil ayagina mi böyle dedi?
Yada öylesine götten sıktı
Sana gurme futbol sorusuFrankı oynattıkça değeri iyice eridi. Şuan Köln e daha çok talip vardır.
Defansı da hücumu da Kaan Ayhan kadar değil. Kaan Ayhan diyorum Atam, maksimum kenar stoper olabilecek bir oyuncu ile kıyaslıyorum düşün durumun vahimliğini.Şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ya, gerçekten kumaşı iyi kaliteli bir oyuncu. Kamp'a katılsın takıma alışsın vs bir görmek lazım gibi.
İstatistiğe kalsa kopenhagdaki jelert yeni cafuyduFransa'da istatistikleri çok iyi yaw kötü olamaz ki oyuncu o verilerle
Lig 1 iyi lig yaw yine de süperlige kıyasla, demek ki sistem futbolcusu sistemde sivrildi bizim kaosta yapamadı herhalde. Umutlu olmak istiyoruz elimizden almaİstatistiğe kalsa kopenhagdaki jelert yeni cafuydu
Baba Cuesta tabii ki, Fuatım sonradan gurmemSana gurme futbol sorusu
Frankowski
Ahmed kutucu
Cuesta
İçlerinden sadece bir tanesi futbolcu
Kim o futbolcu kim?
Haber şarta bağlı olarak değil de direk bonservisi ile sanırım aldığımız fiyata satacağız diye.Şarta bağlı bilmem kaç opsiyon yerine en azından 6 7 bonservise satalım. Şarta bağlı kiraya verdiğimiz kim satıldı ki. Çok saçma olur.