Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert'i en kötü aldığımız miktara satsak güzel iş olur
En kötu aldigimiz miktara mi?

Ne oynadi da en kötu aldigimiz miktara satabilecegiz? 5-6ya satarsak öpup basimiza koyalim

Bizim yapacagimizi söyleyim, satin alma opsiyonlu kiralariz. Kiralik bedeli olarak 350bin aliriz ve atiyorum 40 macin en az 30unda ilk11 cikarsa opsiyonu devreye girecek sekilde olur

Bir tane hayırlı hareketi maça pozitif katkısı yok. Pasları sert ve çok riskli, Sanchez e sorsak bunu ileride oynatın ben sağ kenar gibi oynarım yeter ki geriye gelmesin der. Kaleciye pasları da berbat. İleride yanındakine oynuyor, ortalar uçurtma gibi inişi 1 saat. Savunma özellikleri hiç yok. Angelino bile sol bekte daha iyiydi. Bu cv nasıl yapmış anlamadım. Lionel Carole u Kayseriden al daha fazla verim alırız. Acaba buraya dublörünü mü yolladılar?

Bir tane hayırlı hareketi maça pozitif katkısı yok. Pasları sert ve çok riskli, Sanchez e sorsak bunu ileride oynatın ben sağ kenar gibi oynarım yeter ki geriye gelmesin der. Kaleciye pasları da berbat. İleride yanındakine oynuyor, ortalar uçurtma gibi inişi 1 saat. Savunma özellikleri hiç yok. Angelino bile sol bekte daha iyiydi. Bu cv nasıl yapmış anlamadım. Lionel Carole u Kayseriden al daha fazla verim alırız. Acaba buraya dublörünü mü yolladılar?
çok ağır yorumların var

Bir tane hayırlı hareketi maça pozitif katkısı yok. Pasları sert ve çok riskli, Sanchez e sorsak bunu ileride oynatın ben sağ kenar gibi oynarım yeter ki geriye gelmesin der. Kaleciye pasları da berbat. İleride yanındakine oynuyor, ortalar uçurtma gibi inişi 1 saat. Savunma özellikleri hiç yok. Angelino bile sol bekte daha iyiydi. Bu cv nasıl yapmış anlamadım. Lionel Carole u Kayseriden al daha fazla verim alırız. Acaba buraya dublörünü mü yolladılar

Korkmadığın ve keramettine karşı dik durduğun için seninle gurur duyuyorum

Ilk maci rizeye karsi iyidi yav. Hatta mariano gibi oyun kuruyor demistim. 1 asist yapmisti🥲

Bu kimmich hayırdır ya? Daha önce de Türkiye'ye gitmesine şaşırtıcı vs demişti. Tam Alman herif

Frankowskiyle ilgili hiçbir haber çıkmaması ürkütücü

Cuestaya git desen gidecek gibi de franka git desen de gitmemeye çalışacakmış gibi geliyor bana
Cuesta'ya git desen gidecek gibi kanısına nasıl vardın Sevgili Sadri.Bizim buradan öyle görünmüyor ama:) Şaka bir yana gidecek birçok oyuncu var bakalım neler olacak.Herşeyden geçtim kısa boylu stoper alırken ne düşündüler onu çok merak ediyorum ufak boyu var türlü türlü huyumu var dediler.Elinde Nelson,Arda MAthiass Ross ,Metehan varken Cuesta bilemedim.
Çok üst düzey stoper olmadığı sürece yedek için saydığım oyuncular yeterli.Cuesta bizimle değilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt