- 12 Haziran 2015
- 32.912
- 25.799
- 2.533
Haber şarta bağlı olarak değil de direk bonservisi ile sanırım aldığımız fiyata satacağız diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber şarta bağlı olarak değil de direk bonservisi ile sanırım aldığımız fiyata satacağız diye.
niyeTek bir mağlubiyetimiz var o maçında içine eden Frankowskinin amatör hareketleri. Gs ile adının bile anılmasından rahatsız oluyorum.
En kötu aldigimiz miktara mi?Jelert'i en kötü aldığımız miktara satsak güzel iş olur
Fb ye gitmez ki adam Galatasaray fanatiğiHakan konusu gizli tutulyo,sadece telefonda konustum diye geçiştirdi baskan.fb araya falan girer diye mi acaba?
Bir tane hayırlı hareketi maça pozitif katkısı yok. Pasları sert ve çok riskli, Sanchez e sorsak bunu ileride oynatın ben sağ kenar gibi oynarım yeter ki geriye gelmesin der. Kaleciye pasları da berbat. İleride yanındakine oynuyor, ortalar uçurtma gibi inişi 1 saat. Savunma özellikleri hiç yok. Angelino bile sol bekte daha iyiydi. Bu cv nasıl yapmış anlamadım. Lionel Carole u Kayseriden al daha fazla verim alırız. Acaba buraya dublörünü mü yolladılar?
Eyvah osi futbolu birakabilir
çok ağır yorumların varBir tane hayırlı hareketi maça pozitif katkısı yok. Pasları sert ve çok riskli, Sanchez e sorsak bunu ileride oynatın ben sağ kenar gibi oynarım yeter ki geriye gelmesin der. Kaleciye pasları da berbat. İleride yanındakine oynuyor, ortalar uçurtma gibi inişi 1 saat. Savunma özellikleri hiç yok. Angelino bile sol bekte daha iyiydi. Bu cv nasıl yapmış anlamadım. Lionel Carole u Kayseriden al daha fazla verim alırız. Acaba buraya dublörünü mü yolladılar?
Bir tane hayırlı hareketi maça pozitif katkısı yok. Pasları sert ve çok riskli, Sanchez e sorsak bunu ileride oynatın ben sağ kenar gibi oynarım yeter ki geriye gelmesin der. Kaleciye pasları da berbat. İleride yanındakine oynuyor, ortalar uçurtma gibi inişi 1 saat. Savunma özellikleri hiç yok. Angelino bile sol bekte daha iyiydi. Bu cv nasıl yapmış anlamadım. Lionel Carole u Kayseriden al daha fazla verim alırız. Acaba buraya dublörünü mü yolladılar
önde 4123 geride 433 oynayacakHakan konusu o kadar gizli tutuluyo ki herkesin her şeyden haberi var
Ilk maci rizeye karsi iyidi yav. Hatta mariano gibi oyun kuruyor demistim. 1 asist yapmistiBir tane hayırlı hareketi maça pozitif katkısı yok. Pasları sert ve çok riskli, Sanchez e sorsak bunu ileride oynatın ben sağ kenar gibi oynarım yeter ki geriye gelmesin der. Kaleciye pasları da berbat. İleride yanındakine oynuyor, ortalar uçurtma gibi inişi 1 saat. Savunma özellikleri hiç yok. Angelino bile sol bekte daha iyiydi. Bu cv nasıl yapmış anlamadım. Lionel Carole u Kayseriden al daha fazla verim alırız. Acaba buraya dublörünü mü yolladılar?
Bu kimmich hayırdır ya? Daha önce de Türkiye'ye gitmesine şaşırtıcı vs demişti. Tam Alman herif
Gitmez de operasyon gizli gibi,bonservis mevzusundaFb ye gitmez ki adam Galatasaray fanatiği
Cuesta'ya git desen gidecek gibi kanısına nasıl vardın Sevgili Sadri.Bizim buradan öyle görünmüyor amaFrankowskiyle ilgili hiçbir haber çıkmaması ürkütücü
Cuestaya git desen gidecek gibi de franka git desen de gitmemeye çalışacakmış gibi geliyor bana
Defalarca kez yazdım, Frankowski Cuesta dan bile kötü transfer. Cuesta ya Frankowski kadar şans tanımadık. Yerelde böyleyse Şampiyonlar Liginde 18 e almak bile takıma ihanet olur. Senin de sert yorumlarını okuyorum, Frankowski de benim kırmızı çizgim.çok ağır yorumların var