Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçiş dönemi için ter stegen en makul ve uygun gibi görünüyor her kaleciye 25-30 çekilen piyasada
alberto costa portekiz liginin en dikkat çekici bekiydi juvede yapamadı gibi satın alma opsiyonlu kiralık denenir
osimhenin alındığı senaryoda barışda elde tutulursa

--------------ter stegen---------
--a.costa--davinson--apo--eren--
----------------lemina-----------
--sane-----torrik-----yunus--barış-
----------------osimhen----------

bonservissiz ilkay okeydir
yabancılara çift haneli bonservis vermektense kesinlikle ozan kabak olmuyorsa başakşehirden opoku
23 yaş altı kontenjanından leminaya uygun ve yüksek maliyetli olmayan bir alternatif
yine moratanın gönderildiği senaryoda osimhen ve icardinin arkasına 23 yaş altı bir santrafor

günay
jacobs
kaan ayhan
metehan
sara
sallai
icardi
ilkay
berkan
berat luş
ozan kabak (opoku)
genç lemina alternatifi
genç santrafor

barış satılırsa denenir söyliyim geçen sene falan çok iyidi de bu sene leş atmış kelepir topçu

Mevcudun üzerine 100 m euro dedim

Icardi’yi naptın

Langı 17ye veriyorlarsa yarın alalım
İcardi bizim yaşamamız için kendini feda etti

Langi salıyolarmış 17 bile fazla olabilir belki ,ben düz 100 olsun diye yazdım 3 aşağı 5 yukarıdır miktarlar

Yalnız kadro ateş etmiyor mu her türlü oyunu oynarsın muallakta hiçbir oyuncu yok her kritere de uyuyor

Geçen bizim maçların tekrarını izledim.
Jacobs, oynadığı her maçta ben buradayım demiş. 3 - 4 hafta ilk 11'i alırsa şaşırmam. Sonrası bir sakatlığa bakar 😁

Monaco da kaleci arıyor petrovice girmemeleri düşündürücü

sol stopere kimi düşünüyorsun?
Oraya hem apoyu kesebilecek hem de yedek kaldığında arıza çıkarmayacak biri lazım u23 lerin birini buraya kullanmak en uygunu

Parmalı circatiyi izlemiş beğenmiştim onu düşündüm

Sançez yeterince dengeli değil yanına savruk biri olmaz dengeli biri lazım circati de o denge var biraz ujfa kasa,pavlovic de o hiç yok mesela dan dun takılıyor sahada

İcardi bizim yaşamamız için kendini feda etti

Langi salıyolarmış 17 bile fazla olabilir belki ,ben düz 100 olsun diye yazdım 3 aşağı 5 yukarıdır miktarlar

Yalnız kadro ateş etmiyor mu her türlü oyunu oynarsın muallakta hiçbir oyuncu yok her kritere de uyuyor
@Alper Altun

spongebob-spongebob-squarepants.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt