Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina-Torerria-Sara bu üçlüyü Avrupa arenasında görmeden ölmek istemiyorum Araplara stacaksanız soymanız lazım 20 30 milyon euro min

___________|Petrovic|
Boey___Sanchez__Transfer___Jacobs
____________Hakan
______Torreira_____Lem/Sara
Sané________Osimhen________B.A.Y.

Tek Santrafor ile oynarsak ideal 11.
Baya manyak Takım olur 🔥 🚒
İcardi ilk11 olursa mecbur 3142 oynarız.

#Hakan Regista Deep Playmaker
#Lemina/Sara Kim formdays oynar, lakin Hakan oynarsa Lucas-Lemina daha önde olur. Dinamizm gerekir.

partey kulübü talep etmezse gelmek için lemina 15e falan gidecekse olabilir aslında ama tabii imza parası falan da max 4-5 olmalı

Osi hem bilinirlik hem pd olarak net 1 dir

Geldi,katkı verdi vermedi den bağımsız ilk geliş anlarını baz alıyoruz

Anelka o dönem bayağı popülerdi ama fb de zannedildiği gibi katkı yapamadı zaten yıkık bir tip

Ama ilk geliş anı çok sükseliydi

olum hagi dönemi sosyal medya olsa dünya çalkalanırdı

hagi dünyanın en ikonik topçularından biriydi

maradona-baggio-hagiydi o dönem
messi-ronaldo gibi birşeydiler

hagi ve baggiodsn önce maradona-platiniymiş (messi ve ronaldo olayı)

Okan‘in orta saha düsmanligi bir bitmedi

Lemina sayesinde sampiyon olduk

Orta sahada ikili mücadele azmani, dinamik ve defansif aciklari kapatan biri SART

Okan bunu anlamiyor ve full ofansif oyuncularla oynamak istiyor

Hakan mesela daha kaliteli oyuncu olabilir ama bizim mevcut kadro yapisi ve oyununda Lemina kadar katki veremez

cahilce yorumlar goruyorum. lemina satilamiyor arkadaslar. taraftar aldirdigi icin 10 bin imza toplanmasi gerekiyor satilmasi icin.
lemina gibi aidiyeti yüksek bi oyuncuyu 10 milyon'a araplara satmak başarı mıdır? satsak yerini kolayca doldurabilecek miyiz? benzer tarzda bi oyuncuyu almaya kalksak daha fazla bonservis vereceğimiz kesin

beni ikna edecek tek rodri var leminanın yerine başka yok
futbol namına çok iyilerde olabilir
ama gsye daha uyumlu topçu olacağını sanmıyorum

lemina gibi aidiyeti yüksek bi oyuncuyu 10 milyon'a araplara satmak başarı mıdır? satsak yerini kolayca doldurabilecek miyiz? benzer tarzda bi oyuncuyu almaya kalksak daha fazla bonservis vereceğimiz kesin
isterse 100 milyon versinler. hukuken mumkun degil satilmasi. taraftar aldirdigi icin taraftarin muvafakatname vermesi gerekiyor satilmasi icin. onun icin de noter onayli 10 bin imza lazim. aksi halde fifa ceza verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt